tiistai 30. lokakuuta 2012

Roman Holiday...

Auringon paistetta, herkullista ruokaa, hyvää viiniä, henkeäsalpaavan kaunis kaupunki sekä hiukan shoppailua... Näistä koostui meidän Rooman loma! Reilut neljä päivää vierähti kuin siivillä ja Rooma oli täydellinen tausta ensimmäisen hääpäivän viettoon. 

Hotellimme sijaitsi aivan Pietarin kirkon vieressä ja sijainti oli mitä parhain!
Hotellin ympäristö oli viihtyisää seutua ja lähettyvillä oli paljon pieniä ravintoloita. Ja mikä tärkeintä, liikkuminen joka paikkaan oli helppoa! Julkisia emme käyttäneet kertaakaan vaan kävelimme joka paikkaan. Tuntuu että sillä tavalla saa kaupungista paljon paremman kuvan... 

Image and video hosting by TinyPic
kuvat hotellin sivuilta 

Hotellimme oli pieni ja suloinen neljän huoneen bed & breakfast Sweetly Home Roma, ja voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa! Huoneet olivat viihtyisiä ja tunnelmallisia ja henkilökunta todella ystävällistä ja mukavaa. 

Mutta koska kuvat välittävät matkan tunnelmia ja maisemia paremmin kuin sanat koskaan, tässä pieni otos matkamme kuvasaldosta...

  Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Näkymä hotellihuoneen ikkunasta! 

Kuten voitte arvata, meillä oli siis aivan ihana reissu! Neljä päivää vaaleanpunaisessa kuplassa...
Ja kun lisätään vielä se, että saimme nauttia auringosta ja shortsikeleistä lokakuisessa Roomassa varmaan enemmän kuin koko kesän aikana Suomessa... Ei hassumpaa!

Loman jälkeen sitten odottikin taas paluu arkeen ja tenttiviikko! Nyt siitäkin on kuitenkin taas (toivottavasti) selvitty ja arki alkaa palaamaan normaaliksi, mikä toivon mukaan tulee vihdoin viimein näkymään myös blogissa!

Tulossa vielä postausta Trasteveresta, jossa kävimme syömässä useana iltana sekä Rooman ostoksista!

Mitäs teille kuuluu?

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että matkanne on ollut onnistunut ja on saanut pienen irtioton arjesta! Vaaleanpunainen kupla taitaa olla se oikea paikka ensimmäisen hääpäivän vietolle ;>
    Tänne kuuluu koulua ja töitä ja miljoonan (ainakin siltä tuntuu) kurssityön kasaantuminen palautuksineen kolmen viikon sisään.. apua! -.- Olisipa jo tammikuu ja työharjoittelu.. :D

    VastaaPoista
  2. Trastevere on varmaan paras paikka syödä illallista Roomassa. Odotan kovasti, että mitä kaikkea olet shoppaillut Italiasta :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihania kuvia! Kävin Roomassa elokuun lopussa ensimmäistä kertaa ja se oli juuri niin ihana kaupunki kuin olin kuvitellutkin sen olevan! Näiden kuvien ansiosta matkakuume takaisin Roomaan kasvoi vain entisestään!

    VastaaPoista