sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Fall Outfit...

Tässä parin viikon takaista asua työpaikan juhlista. Pukeutumiskoodi oli melko rento, joten kulutettuja mustia farkkuja ja mustaa toppia piristämään valitsin syksyn lehtien sävyistä keltaista!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic 
Syksy on kyllä aina ollut lempivuodenaikani. Kauniisti sävyä vaihtavat lehdet puissa, kirpeä syysilma aamuisin ja vielä kauniisti paistava aurinko luovat alkusyksyyn aivan oman tunnelmansa... Siihen kun lisää vielä koti-illat kynttilänvalossa syysmyrskyn riehuessa ulkona, kaikki ihanat syysherkut ja muhkeat syysvaatteet, ai että... Voisin kyllä fiilistellä syksyä loputtomiin!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
jakku - Zara, farkut - American Eagle, toppi - H&M, nilkkurit - Rizzo, lasit - Ray Ban, laukku - Marc by Marc Jacobs, rannekorut - J.Crew, Lindex

Viime vuonna alkusyksy oli jännittävää aikaa kun valmistauduimme lokakuisiin häihimme. Tänä vuonna taas saammekin viettää ensimmäistä hääpäiväämme. Mihin tämä vuosi on mennyt? Tuntuu siltä että vasta vähän aikaa sitten astelin Kallion kirkon alttarille sanomaan Tahdon... Ensimmäistä hääpäiväämme vietämmekin hieman etuajassa ja melkoisen romanttisissa maisemissa... Mutta siitä lisää ensi postauksessa!

9 kommenttia:

  1. Ihanasti piristää tuo bleiseri asua :) Ja voi sinun hiukset, niin upeat!
    Sysksy on itselleni sellainen pidän en pidä vuodenaika :D kynttilät ovat ihania ja lämpimät neuleet, mutta toisaalta inhoan toppautua vaatteisiin :o
    Ja etukäteen onnea ensimmäsestä hääpäivästä<3 tuntuu, että aika vain katoaa jonnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Haidi! :) Itsekin kyllä innostun enemmän tästä alkusyksystä kun ei vielä tarvitse kaivaa niitä kaikista paksuimpia vaatteita... Toisaalta sitten joulunodotus on taas niin ihanaa aikaa, että loppuvuosi vierähtää sitä fiilistellessä! :)

      Poista
    2. Tuo on kyllä totta! Joulunodotus on kyllä yksi parhaista kun saa etsiä rakkaile lahjoja :)

      Poista
  2. Todella ihana asu, rakastuin tuohon jakkuun, itse unelmoin tuollaisesta valkoisesta! Oletko muuten joskus kuulut, että näytät hieman Olivia Palermolta, varsinkin tuossa bannerissa? Joka tapuaksessa kaunis olet :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! :) En ole ennen kuullut vertausta Olivia Palermoon, mutta kiitos suuresti kauniista sanoistasi! :) Eräällä ystävälläni oli kyseinen jakku luonnonvalkoisena ja se oli upea!

      Poista
  3. lovely jacket!
    regards!

    Fit
    ______________________
    visit my blog:
    www.fashionbyfit.blogspot.com
    VastaaPoista

    VastaaPoista
  4. voi vitsi rakastuin tohon jakkuun! Muutenkin tosi nätti asu;)

    http://fanskufanni.blogspot.fi
    KISS MY FASHION!

    VastaaPoista
  5. ootko tilannu netistä noi farkut?:) ihanat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tilannut, ostin nämä Nykistä viime reissulla (eli puolisentoista vuotta sitten)! :)

      Poista