sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Casual Friday...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
neule - Zara, farkut - American Eagle, nilkkurit - Rizzo, laukku - Marc by Marc Jacobs
sormus - gina tricot, kello - Michael Kors

Löysin tässä joitakin viikkoja sitten Zarasta tämän beigen neuleen, joka lumosi minut täysin koristekivillään. Rakastan juurikin tällaisia perusvaatteita, joissa on jokin yksityiskohta, jokin juju joka kiinnittää huomion... Tällaisia vaatteita on helppo yhdistellä muihin perusvaatteisiin ja kokonaisuudessa on silti jotain kiinnostavaa.

Normaalisti en koskaan yhdistele kultaa ja hopeaa asussa, mutta koska neuleessa itsessään on sekä hopeaan taittavia koristekiviä, että kullanväristä metalliketjua, tein tämän asun kohdalla poikkeuksen! 

Tällaista oli siis päällä perjantaina kun olimme rakkaan tyttöporukkani kanssa viettämässä pitkästä aikaa kaikki yhdessä iltaa! On aivan fantastista huomata, että vaikka muut asiat ympärillämme muuttuvat, pysyy ystävyytemme samanlaisena. Toki sitä välillä ehditään nähdä harvemmin kaikki yhdessä, mutta sitten kun näin tapahtuu, on se aina yhtä ihanaa ja vaalimisen arvoista. Ystäväni sanoin, onni on ystävät! :) 

Muuten viikonloppu on vierähtänyt pitkälti kotona. Lauantaihin kuului siivoamista, pyykkäämistä ja muita kotihommia... Rakastan sitä kun saan rauhassa puunata paikat kuntoon ja sen jälkeen vaan olla kotona nauttimassa kätteni jäljestä! Illalla miehellä olikin muita suunnitelmia joten haettiin ystäväni kanssa sushia ja nautittiin leppoisasta koti-illasta leffaa katsellen. Testasimme minulle uutta tuttavuutta, Sushi'N'Rollia Kapteeninkadulla ja heidän sushinsa oli herkullista! Normaalisti haen sushia lähestulkoon aina joko Sushibarista tai Umeshusta, mutta nyt tuli kuvaan kova kilpailija. Hyvä saada välillä vähän vaihtelua... 

 Sunnuntain ohjelmassa onkin ollut sitten oikeastaan vaan pitkä juoksulenkki. Kilometrejä tuli taitettua 19 ja aikaa meni hiukan yli kaksi tuntia. Olen vähän kipeillyt alkuviikon, joten treenejä jäi välistä useita. Tämä harmittaa varsinkin siitä syystä, että puolimaraton kummittelee jo kahden viikon päässä, mutta välillä käy näin. Oli kuitenkin mukava huomata että juoksu kulki tänään kohtalaisesti, vaikka kaikkia lenkkejä en ole pystynytkään juoksemaan. Lisävoimia ehkä tuli mitä upeimmasta syyssäästä ja auringonpaisteesta joka meitä tänään helli!

 Lenkin jälkeen kävimme Miehen kanssa syömässä hänen vanhemmillaan ja loppuilta taitaakin mennä tulevaan viikkoon valmistautuessa. Maanantaina ja tiistaina on pitkät ja luentojen täyttämät koulupäivät ja keskiviikkona ja torstaina töitä. On kyllä jotenkin hurjan kivaa kun koulu on taas alkanut, mukavaa vastapainoa töille ja toisinpäin. Minulla kutenkin on maisteri vielä tekemättä joten kesän breikin jälkeen on mukava päästä hommiin myös sillä saralla. Jospa se valmistuminenkin sieltä sitten jossain vaiheessa häämöttäisi! :D 

Mitä teidän viikonloppuunne on kuulunut?

15 kommenttia:

  1. Aivan kuolettavan ihana tuo neule, pakko löytää jostakin! Muutenkin olet aivan hirmukaunis, tykästyin tähän blogiin toden teolla :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Mukava että tykkäät! Ja neule tosiaan on todella ihana, toivottavasti löydät omasi! :)

      Poista
  2. Tosi kivat noi kengät, paljonko niillä oli hintaa? Itsellä on samanlaiset, mutta konjakin väriset ja ostettu Nilsonilta :) On niin ajattomat, että voisin kyllä hankkia myös mustat samanlaiset :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintaa kengillä oli 139.00 euroa, joten myös hinta oli kengissä kohdillaan! :) Oi, samanlaiset konjakinvärisenä kuulostaa myös ihanalta!

      Poista
  3. Hello Elina nice blog I invite you to participate in the draw of Primark's in my blog.
    www.blogpersonalstyle.com hope you a big hug.

    VastaaPoista
  4. voi luoja, miten ihana asu! ja näytät niin hyvältä kun hymyilet :)

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva blogi :)


    haluatko lukea katsoa blogiani?

    http://marttuchu-blog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Voi, miten joku voikaan näyttää aina noin freesiltä ja kauniilta.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana olet! :) Mutta en kyllä aina näytä mitenkään freesiltä, varsinkaan niinä koulupäivinä kun kello soittaa puoli viideltä ylös! :D

      Poista
  7. Sainpas kunnian olla sun sadas lukija! :) Aivan ihana blogi, ihastuin<3

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun olet mun sadas lukija! :) Ja kiitos ihanasta kommentista!

      Poista
  8. Tosi ihana asu, tuo neule on kaunis :)

    VastaaPoista