keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Meikkipussin uutuuksia!

Päivitin tässä hiljattain meikkipussini sisältöä ja nämä kolme tuotetta ovat nousseet lyhyessä ajassa lempituotteikseni ylitse muiden...

 YSL - Le Teint Touche Éclat 

Image and video hosting by TinyPic

YSL:n legendaarisesta valokynästä kehitetty uutuusmeikkivoide on ohut, mutta silti sopivasti peittävä. Se jättää iholle kauniisti hohtavan, kuultavan pinnan. Halusin meikkivoiteen joka tasoittaa ihon väriä ja peittää pienet virheet, mutta jättää ihon myös kauniin kuulaaksi ja tuntuu kasvoilla kevyeltä! Tämä sopii  tarkoitukseen loistavasti ja toimii niin päivä- kuin iltakäytössäkin!

YSL - Rouge Volupté

  Image and video hosting by TinyPic

Bongasin tämän YSL:n Rouge Volupté (sävy Faubourg Peach) -huulipunan ystäväni huulilla alkukesästä ja ihastuin kauniiseen hempeän koralliin sävyyn. Väri kun ei ole liian oranssi vaan sopiva sekoitus korallia ja hentoa vaaleanpunaista. Vihdoin viimein sain kotiutettua tämän myös omaan meikkipussiini ja se onkin ollut kovassa käytössä siitä saakka!

Huulipunan koostumus on ihanan ylellinen ja siveltimellä levitettynä jälki on todella kaunista. Tykkään myös levittää Smashboxin lähes väritöntä huulikiiltoa punan päälle, jolloin lopputulos on vielä astetta hillitympi.

Make Up Store - Microshadow

  Image and video hosting by TinyPic

Ostin tämän Make Up Storen matan luomivärin sävyssä smog luodakseni tarpeeksi vaaleat, päivämeikkiinkin sopivat sumusilmät. Rakastan tummaa silmämeikkiä ja smoky eyes -efektiä, mutta päiväkäytössä on varottava ettei luomiväri ole liian tummaa! Tämä väri on siihen tarkoitukseen täydellinen.

 Luomiväri soveltuu erinomaisesti myös kulmien meikkaamiseen. Olenkin korvannut aiemman Make Up Storen kulmatrion tällä, sillä käytin triosta vain sitä vaaleista sävyä ja sen loppuessa kaksi kolmesta väristä jäivät koskemattomiksi...

Onko teillä uusia meikkisuosikkeja?

3 kommenttia:

  1. Hei!

    Mikä sävy sinulla on tuosta YSL:n meikkivoiteesta? Itselläni tuntuu hieman vaikealta Stockan valikoimasta löytää sopivaa. Mutta aivan superihanan tuntuinen meikkivoide; kevyt kuin mikä mutta peittää sopivasti kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Outi!
      Minulla on sävy B40, joka ainakin tällä hetkellä tuntuu ihan nappivalinnalta omalle iholleni. Tuosta meikkivoiteestahan on ainakin Sephoran nettisivujen mukaan saatavana 16 eri värisävyä, joten toivottavasti sinäkin löydät sopivan!

      Poista
  2. YSL:n rouge volupte huulipunat on nykyään aivan omia lemppareitani! Niitä löytyykin jo kolme ja nyt meni kyllä neljäs ostoslistalle! On nimittäin niin ihanan värinen tuo :)

    VastaaPoista