tiistai 23. heinäkuuta 2013

Bistro Sinne

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 
Vähintään kerran kesässä iskee minuun halu tehdä päiväretki Porvooseen. Kuljeskella vanhan kaupungin tunnelmallisilla kaduilla, syödä lounasta, hakea kotiinviemisiksi Porvoon Paahtimon vaniljakahvia, pistäytyä toinen toistaan ihanammissa sisustuskaupoissa ja nauttia kesästä! Koska tänä kesänä en Porvooseen ollut vielä ehtinyt, päätimme ystäväni kanssa viime lauantaina että nyt oli aika!
___________________

Lounaspaikaksi valikoitui Bistro Sinne, jossa olin käynyt kerran aiemmin mieheni kanssa.
Bistro Sinne sijaitsee Taidetehtaalla, Porvoon länsirannalla. Sinnen ruokalistan perustana ovat sesongin mukaiset korkealaatuiset ja lähellä tuotetut raaka-aineet. Ravintola tekee yhteistyötä lähialueen tuottajien kanssa ja osa raaka-aineista tulee omalta pellolta.
___________________

Alkuun tarjoilija suositteli ruokahalua herättävää aperitiivia, josta olimme jo kieltäytymässä kun kuulin tarjoilijan suusta sanat raparperi ja kuohuviini... Kesän kaksi parasta asiaa yhdistettynä, mahdoton kieltäytyä! Ja miten herkulliselta tämä drinkki maistuikaan. Kesä lasissa!

Pääruoaksi tilasin Toast Skagenin, joka oli ehkäpä paras toast skagen jonka olen koskaan syönyt. Valtavasti katkarapuja, maukas ja sopivan raikas kastike, ihanaa punasipulia ja rapsakoita perunalastuja...
Jälkiruoaksi oli pakko vielä maistaa mehustettuja mansikoita, vaniljajäätelöä ja salmiakkimarenkia!
(Kuvassa näkyvä jälkiruoka on puolikas annos. Halusimme ystäväni kanssa jakaa jälkiruoan joten keittiö puolitti annoksen jo valmiiksi!)

Mikäli siis suuntaatte Porvooseen, suosittelen tsekkaamaan Bistro Sinnen! Kuitenkin varsinkin ilta-aikaan suosittelen tekemään pöytävarauksen etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti