keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Meikkisuteja...

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Puolisen vuotta sitten kyllästyin huonoon sivellintilanteeseeni ja päätin uusia meikkisutini kertaheitolla! Meikkaaminen kun on sen verran välineurheilua että lopputuloksen kannalta sillä todella on merkitystä, millä sitä meikkiä naamaan sutii...
________________

Ahkeran googlettelun jälkeen mielenkiintoni kohdistui kahteen sivellinmerkkiin:
Real Techniques by Samantha Chapman ja Ecotools
(molemmat käyttävät siveltimissään synteettistä Taklon-karvaa). Molemmat merkit saivat myös kiitosta erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan joten minähän innostuin. Näitä on päästävä kokeilemaan!
________________

Meikkipohjan tekoon valitsin Real Techniquesin Core Collectionin joka sisältää 4 sivellintä.
  • detailer brush - peiteaineen tarkkaan levitykseen
  • pointed foundation brush - meikkivoiteen levitykseen
  • buffing brush - mineraalimeikin levitykseen
  • contour brush - varjostamiseen
Ehdoton suosikkini setistä on buffing brush, josta on tullut voidemaisen meikkivoiteeni paras ystävä! Ennen inhosin siveltimellä levitettyä meikkivoidepohjaa, sillä lopputulos ei vaan minusta näyttänyt hyvältä. Tämän siveltimen kohdalla olen kuitenkin muuttanut mieltäni täysin! Fantastinen sivellin! 

Real Techniquesilta tilasin myös powder brush - suuren puuterisiveltimen, jolla kuitenkin nykyään levitän aurinkopuuterini! Puuteria kun en käytä juuri koskaan... Sen sijaan poskipunasiveltimen ja aurinkopuuterisiveltimen tilasin EcoToolsilta, ja varsinkin Tapered Blush Brush - poskipunasivellin on ollut käytössä todella hyvä. Sopivan kokoinen ja hyvän mallinen! Domed Bronzer Brush - aurinkopuuterisivellin on omaan makuuni hiukan turhan jäykkä ja olenkin miettinyt tilaavani sen tilalle uuden, ehkäpä Real Techniquesilta!
_________________

Siveltimet tilasin iHerbistä, ja Core Collectionille taisi tulla hintaa n. $18 ja yksittäisille siveltimille alle $10/kpl. Mielestäni todella edullinen hinta laadukkaan tuntuisista siveltimistä. Myös Real Techniquesin silmämeikkisiveltimet kiinnostaisivat, ehkäpä niiden vuoro on seuraavaksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti