torstai 25. heinäkuuta 2013

Perfect denim shorts...

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 
sortsit & toppi &nahkarotsi - Zara, sandaalit - H&M, laukku - Rebecca Minkoff, aurinkolasit - Ray Ban 

Vaaleat, sopivan rennot ja repaleiset farkkusortsit ovat olleet toivelistallani jo monen monta kesää... Miten sitä onkin jonkun perusvaatekappaleen löytäminen välillä niin työn ja tuskan takana?!

Kun sitten sovitin näitä Zaran sortseja ja ne näyttivät vielä päällä hyviltä niin voisi kuvitella että olisin kiikuttanut ne onnesta soikeana kassalle... Mutta mitä vielä! Olen kai niin tottunut siihen että kaikista farkkusortseista löytyy jotain vikaa, että jätin ne harkintaan... Harkintaan?! Nehän olivat täydelliset! Mielenhäiriöstä toivuttuani menin seuraavana päivänä hakemaan niitä, mutta nehän oli loppuunmyyty, kaikissa pienissä koissa, kaikissa myymälöissä... Jepjep, tyypillistä!

Italianreissullakin näitä etsittiin ympäri Firenzeä, mutta ilmeisesti myös italiattaret olivat ihastuneet samaisiin sortseihin, sillä eihän niitä mistään löytynyt! Onneksi kuitenkin Suomeen palattuamme ajattelin vielä viimeisen kerran kurkkailla sortsien perään, ja siellähän niitä roikkui, yksi pari yksinäisenä rekillä... Voi sitä riemua! Ja sen jälkeen olenkin lähestulkoon asunut näissä, aina kun sää ja tilanne ovat sen sallineet.
Toimistolle kun näistä ei ole, valitettavasti, ei vaikka kuinka mieli tekisi...

8 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu ja tuo nahkarotsi.. miekin haluun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :) Toi nahkarotsi on kyllä omakin lemppari, sopivasti kulunut ulkonäkö ja ohut nahka tekevät siitä täydellisen kesään!

      Poista
  2. On muuten kauniit farkkushortsit, ihanan kesäinen asu! :) Ihanaa kun sinultakin taas tullut postausta, ehtinyt jo kaipailla tyylikkäitä asujasi!
    Kirjoitit tuossa pari postausta sitten, että olet käynyt porvoossa melko paljon. Olemme lähdössä viettämään ystäväni polttareita (rauhalliset sellaiset) ja olemme porvooseen menossa pyörähtämään ja mietin osaisito suositella jtn ravintolaa, hintaluokaltaan normaali, ei tarvitse mikään hifistely olla :> Ollaan kaikki aika heikosti aiemmin käyty porvoossa joten kaikki vinkit on tarpeen :)
    - Haidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Haidi, kiva kuulla! :)

      Omat ravintolakokemukset Porvoosta ovat aika rajalliset, Bistro Sinnessä on tullut pari kertaa käytyä, Timbaalissa jokunen kerta ja viime kesänä kävin jossain jonka nimeä en nyt muista, vanhoista postauksista varmaan kyllä löytyy! Noista paikoista valitsisin kyllä varmaan polttariporukalle Sinnen, melko saman hintasia taitavat kaikki olla. Ja jos lasillisille haluatte pysähtyä, Pariisin Villessä on aivan ihana pikku terassi, se löytyy Timbaalin kanssa samalta pihalta!

      Toivottavasti teille tulee ihanat polttarit! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vastauksesta, eiköhän me saada ihanat polttarit kasaan! :)
      -Haidi

      Poista
  3. Löysin tänne nyt ensi kertaa! Kaunis blogi ja ihana asu. Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kerttu, ihana kommentti! :) Mukavaa päivää sinnekin!

      Poista
  4. Upea blogi sinulla! Kiitos;)!
    Olisin kiinnostunut noista sinun aurinkolaseista.. Mikä tarkka malli ja väri niissä on? Kiitos!!

    VastaaPoista