perjantai 11. toukokuuta 2012

Have a Mint

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
toppi - gina tricot, nahkatakki - Zara, housut - Cubus, kaulakoru - DIY, kello - DKNY, ballerinat - Barcelonasta, laukku - Marc by Marc Jacobs, lasit - Ray Ban

Viihdyin niin hyvin mintunvärisessä vappumekossani, että rohkaistuin lisäämään herkullista minttua vaatekaappiini vajaamittaisten farkkujen muodossa! Käärityt lahkeet tuovat kivan kesäisen fiiliksen ja yhdistettynä mustavalkoiseen raitapaitaan ja mustiin asusteisiin pysyy kokonaisuus raikkaana!

Mikä on teidän tämän kevään suosikkiväri?

12 kommenttia:

  1. Itse olen hurahtanut valkoiseen (joka kyllä on kestosuosikkini läpi vuoden..) ja sen yhdistämisestä nimenomaan mintunvihreään ja yllärinä pinkkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on mullakin kestosuosikki kesäisin! Raikastaa asua kuin asua. Jostain syystä en osaa käyttää valkoista jakkua tai valkosia farkkuja talvisin vaan miellän ne ihan kesävaatteiksi...

      Poista
  2. Todella hyvän väriset nuo housut! Ja paitakin on tosi kiva! :)

    Olen kyllä ollut hirmu iloinen, että tänä keväänä pastellit on taas muodissa. Tuo minttu ja vaaleanpunainen ovat ehdottomasti suosikkini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös! :D Vaikka tänä keväänä olen ensimmäistä kertaa tykästynyt myös vähän kirkkaampiin väreihin, mutta kyllä ne pastellit vaan ovat silti enemmän se oma juttu...

      Poista
  3. Moikka,

    Ihana asu jälleen kerran. :) Saako udella, että minkä kokoisia kiviä sormuksissasi on ja onko ne jonkun tietyn valmistajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! :)
      Kihlasormus on Sandbergin ja siinä taitaa olla 5 x 0,07ct. Vihkisormus on Silvánin ja sen koko taitaa olla 0,45ct. Sitä myös hiukan muokattiin muodoltaan toiveideni mukaiseksi. Sormuksesta hiottiin timantin ympäriltä levennykset pois, jotta sormus on kauttaaltaan kapea.
      Huomasin eri sormuksia testaillessani ja kiven kokoa valitessani, että enemmän kuin koko, vaikuttaa timantin laatu siihen miltä sormus näyttää. Parempilaatuinen pienempi timantti kun säihkyy ja kimaltaa enemmän ja näyttää mielestäni paremmalta kuin huonompilaatuinen suurempi timantti!
      Toivottavasti tästä nyt oli jotain apua! :)

      Poista
  4. Ihana asu! Minttuun olen itsekkin ihan urahtanut jälleen, ja pitsiin :D entinen inhokki ja nykyään kun näen jtn pitsistä tai minttua syöksyn salamana tutkimaan olisiko jotain kotiutus kelpoista ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, joo minttu ja pitsi, lemppareita myös täällä! :)

      Poista
  5. Hei vielä,

    Totta puhut, ilman muuta kannattaa panostaa kiven puhtauteen ja väriin. Ja toki myös hionta vaikuttaa paljon. Käyttöikää tuo myös hyvä istutus. Ei kannata suoraan sanottuna hakea kultajousesta mallia, johon on vain valettu ne kivet. :)

    Muuten, kun on tosiaan häät olleet mielessä niin paljastatko vielä, miten pitkään te seurustelitte ennen kihloja ja saitteko häät järjestettyä omin avuin vai saitteko apua perheeltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Me oltiin seurusteltu viisi vuotta kun mentiin kihloihin. Naimisiin mentiin noin vuosi kihlautumisen jälkeen. Häät suunniteltiin itse, mutta toteutuspuolella saatiin kyllä apua molempien perheiltä, mä kun halusin tehdä paljon asioita itse, kuten kutsut, pöytäkoristeet, kukat (paitsi morsiuskimppu) yms... Joten kyllä häät oli meidän perheiden yhteinen projekti, vaikka suunnittelupuoli olikin melko pitkälti mun käsialaa. Mies sitten taas vastaavasti huolehti häämatkan suunnittelusta! :)
      Jos tulee jotain muuta mieleen niin kysele vaan, musta häiden suunnittelu ja järjestely oli kyllä niin ihanaa että mielelläni muistelen ja fiilistelen! :D

      Poista
  6. Mintunvihreä oli alkuun ihan ehdoton suosikki, sitten keltainen kiri rinnalle, ja nyt valkoinen yrittää taklata. Ottaa tästä nyt sitte selvää. Mutta sää se näytät hyvältä taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon jo mennyt sekasin tässä värien paljoudessa. Kaikki tuntuu ihanilta, en osaa enää päättää! :)

      Poista