sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Yksitoista kysymystä

Sweet and Lovely -blogin suloinen Taru haastoi minut vastaamaan 11 kysymykseen, ja tässä vastauksia!

1. Mikä asia tekee sinut iloiseksi juuri nyt?  
Kiireetön sunnuntaiaamu sohvalla miehen kainalossa. Auringonpaiste. Tuoreet kukat pöydällä ja mozzarellaciabatta jonka syön kohta! 

2. Mistä tykkäät eniten omassa kodissasi?
Beigestä tiiliseinästä, hiekanvärisistä seinistä ja tummasta lattiasta. Mistä tulikin mieleen, kiinnostaisiko teitä kotipostaus?

3. Mikä on lempparikuntoilulajisi?  
Jos kaiken kaikkiaan yksi pitäisi valita, olisi se juokseminen. Mistään muusta lajista en ole saanut sellaista hurmaa kuin silloin kun juoksu kulkee. Kyllä se taitaa olla tämän kesän ykköslaji! Hyvänä kakkosena kyllä sali ja kahvakuula. Spinningkin on kivaa, pääsee kunnolla irrottelemaan ja saa vetää itsensä piippuun. Tanssitunneista ja koreografioista en tykkää, liikunnasta menee ilo kun sotkeutuu omiin jalkoihinsa... :D

 4. Millaisia asioita odotat tulevalta kesältä?  
Hyviä säitä, lenkkejä lähimetsässä aamuvarhaisella ja grillailua perheen kanssa. Yhdessäoloa ystävien kanssa. Ihania kesäisiä viikonloppuja. Lomaa ei nimittäin ole tänä(kään) kesänä tiedossa!

 5. Eksoottisin ruoka mitä olet syönyt?
Norjassa tuli joskus syötyä valaanlihaa.

6. Ikuisuushaaveesi?
Valmistua (koulua on vielä pari vuotta jäljellä...) ja tehdä haastavaa ja innostavaa työtä omalla alalla. Elää onnellisena ja terveenä. Noin niinkun materiaalipuolella ehkä Chanelin 2.55 voisi olla sellainen ikuisuushaave jonka toteutan kun olen sen mielestäni ansainnut (eli saavuttanut jonkin tärkeän päämäärän, jota varten olen tehnyt kovasti työtä esim. juurikin valmistunut)!

7. Kivoin asia mitä sinulle tapahtui eilen?
Vietimme koko päivän ystäväpariskunnan ja heidän pienen poikansa kanssa! Kävimme Ravintolapäivässä herkuttelemassa, kokkasimme, katsoimme futista ja lätkää ja nautiskelimme auringon säteistä parvekkeella.

8. Oletko tyytyväinen nykyiseen työ-/opiskelupaikkaasi? Älyttömän tyytyväinen! :) Viihdyn loistavasti molemmissa.

9. Kolme ominaisuutta, jotka löytyvät unelmiesi miehestä?
Hyvä sydän, luotettavuus, samanlainen huumorintaju, älykkyys. En pystynyt rajaamaan vain kolmeen. :) Ja tarpeetonta varmaan edes sanoa, että kaikki nämä ja paljon muuta löytyvät omasta miehestä...

10. Mikä asia/tuote on seuraavana ostoslistallasi?  
Tummansininen jakku on ollut listalla jo jonkin aikaa, sopivaa vaan ei ole vielä tullut vastaan!

11. Milloin viimeksi nauroit niin että mahaan sattui?  
Eilen. Koko päivän!

11 kommenttia:

  1. Kotipostaus ehdottomasti kiinnostaa! Oikein aurinkoista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ehdottomasti :) kotipostaus kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Kotipostaus kyllä todella kiinnostaisi! kuulosti sen verran hyvältä tuo kuvailu :) Itsellä menossa parhaillaan seinäpintojen uusiminen niin siksi inspiraationa ihanaa katsoa muiden kodeista kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Kotipostaus ehdottomasti koska ilmeisesti olette muuttanut? :D Mulle on jäänyt mieleen teidän ihana rempattu harmaa keittö :) Ja makuuhuoneen seinällä nyt oleva kuva kollaasi oli myös upea, sekä tiiliseinät on aina upeita joten lisää vaan! kuvia ;D Chanel 2.55 on mys omalla unelma lisalla sitten joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meidän muutosta on kyllä jo varmaan kolme vuotta, herranen aika miten aika rientää... :) Mutta täytyy toteutella kunhan saan kuvailtua!

      Poista
  5. Juu, ehdottomasti kiinnostaa postaus kodistasi. Antaa palaa!

    Miltä muuten maistui valas???

    VastaaPoista
  6. Oih, kiva kun teit tämän haasteen, ihania vastauksia :))
    Ja yhdyn edellisiin, kotipostaus kiinnostaisi ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  7. Juu, kotipostausta kehiin! :)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista