lauantai 12. toukokuuta 2012

Sushi dinner

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
toppi & jakku - Zara, farkut - American Eagle, ballerinat - Barcelonasta, laukku - YSL, kello - DKNY, rannekorut - Bijou Brigitte, J.Crew, eBay

Eilen käytiin illalla töiden jälkeen juhlistamassa ystäväni synttäreitä sushin ja viinin merkeissä - missäpä muuallakaan kuin Umeshussa, joka on Helsingin sushipaikoista ehdoton suosikkini. Ebifurai-maki kun on parasta mitä tiedän ja sitä ei kovin monesta paikasta saa! Mahtavien sushien jälkeen pistäydyimme vielä drinkeillä Liberty or Death -drinksubaarissa! Kerta kaikkiaan onnistunut perjantai-ilta!

Minkälaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

8 kommenttia:

  1. Kiitos paljon! Voin kyllä uskoa, että se on ihan unohtumatonta aikaa. :) kummasteliko muuten joku avioitumista kesken opiskelun? Onko sulla muuten vielä paljon jäljellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä kukaan kummastellut (ainakaan mulle) avioitumista kesken opiskelun. Mähän menin opiskelemaan kauppikseen myöhemmin (olin 25 v.) kuin moni muu joten varmaan avioituminen tuntu muistakin ihan luontevalta tässä vaiheessa.
      Tämän kevään jälkeen mulla on kandi melkeen paketissa (syksyllä on vielä 1 kandivaiheen kurssi) ja sitten maisteri jäljellä. Eli koulua on kyllä vielä edessä varmaan pari vuotta.

      Poista
  2. Ihana asu taas kerran!!:) Etenkin tuo paita on niin ihana<3 Väri sopii sulle tosi hyvin. Täällä vietellään rauhallista viikonloppua kotosalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana! :)
      Paidan väri tosiaan ihastutti, hassua vaan kun viime kesänä mietin että kirkkaat värit ei tunnu kyllä yhtään omalta mutta tänä vuonna ne on ruvennu yhtäkkiä viehättämään! Eikä olokaan ole niissä yhtään hassumpi! :D

      Poista
  3. Voi että, ei kyllä uskoisi että olet sitten sen ikäinen mitä tuosta voisi päätellä. :) arvaukseni olisi ollut 25-26. :) oletko opiskellut aiemmin jonkun toisen tutkinnon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska kuulla! :) En ole, parin välivuoden jälkeen aloitin ensin toisen tutkinnon, mutta se ei tuntunut omalta joten puolen vuoden opiskelun jälkeen päätin hakea kauppikseen. Asuin pari vuotta ulkomailla ja luin pääsykokeisiin, jonka jälkeen aloitin nykyiset opintoni!

      Poista
  4. hey i left a little award on my blog for you! check it out :)

    VastaaPoista
  5. Thanks! :) I did and I really loved your shoes! Have a great Sunday too!

    VastaaPoista