maanantai 21. toukokuuta 2012

Relaxed...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
koko asu - Zara, kaulakoru - Lindex, kello - DKNY, rannekoru - J.Crew, laukku - Marc by Marc Jacobs, aurinkolasit - Ray Ban

Lauantai kului rennoissa merkeissä ystäväpariskunnan kanssa, ja päivän asukin oli sen mukainen. Rentoa ja mukavaa. Olen kyllä niin fiilispukeutuja, välillä on ihanaa laittautua ja pukea päälle naisellisempiä vaatekappaleita, hametta ja mekkoa, mutta yhtä ihanaa on välillä kiskaista rennot farkut jalkaan ja nahkarotsi niskaan ja olla vähän rock!

10 kommenttia:

  1. This outfit is so gorgeous!
    Love your jacket!
    xoxo

    www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Aaa.. vitsi näitä sun asuja ja hiuksia :D Hei millä kiharrat hiuksesi? Ja onko sulla suositella jtn hyvää, tukevaa pohjustustuotetta hiuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! :) Kiharran sellaisella paksulla piippiraudalla. Pohjustustuotteet on mullekin vähän haastavia, mun hiukset kun on sellaista laatua jossa kihara ei kauheen helpolla pysy! Ikisuosikkini on Paul Mitchellin Hot Off The Press. Tällä hetkellä mulla on käytössä Four Reasonsin Heat Styler ja Shaper -kombo joka on myös toiminut ihan hyvin. Plussaa Four Reasonsin edullisista hinnoista, noita muotoilutuotteita kun palaa tähän päähän melkoisesti... :S

      Poista
  3. Ihana kaunokainen <3 Siis kääk, mä niiiin rakastuin sun arskoihin!! Milloin olet ostanut ja mistä jos saa udella? Mulla ostoslistalla ollut jo pidempään mustat isot aurinkolasit :)

    Hyvinhän se sun miekkonen asukuvia ottaa(jos hän oli siis kameran takana) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana! :)
      Ostin arskat viime lokakuussa Los Angelesin Nordstromista(?), kai... Malli on Ray Banin Flattop Boyfriend, jos siitä tiedosta on apua?! Ja oon kyllä ollut todella tyytyväinen näihin, suosittelen lämpimästi! :)
      Ja ei, ei ole miekkonen kameran takana... :S

      Poista
  4. on vieläkin ihan haltioissani näistä sun asuista! :D niin ihanaa inspistä! Itsekin oon niin fiilispukeutuja, paljon hametta mekkoa ja naisellisia juttuja, mutta sitten kn ei kiinnosta niin rennot farkut ja college paita tai toppi D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, ihana kuulla! :) Mahtavaa jos oon onnistunut inspiroimaan!

      Poista
  5. Ihanan rento asu, käärityt lahkeet ja ballerinat! <3

    VastaaPoista
  6. Kauniita koruja. Taas melkein tekee mieli itsekin kaivaa pölyiset korut esiin jostain kenkälaatikkojen uumenista. Tosi harmi kun töissä ei voi pitää. Ei tule sitten oikein muulloinkaan pidettyä.

    VastaaPoista