keskiviikko 1. elokuuta 2012

Lace Shorts...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
pusero - Zara, shortsit - eBay, laukku - Furla, ballerinat - Barcelonasta, lasit - Tom Ford (miehen kaapista), kello - DKNY, rannekorut - J.Crew 


Shortsit ovat kyllä kesäisin lempivaatekappaleeni... Ne kun sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen ja niitä on helppo yhdistellä muiden vaatekappaleiden kanssa mieleisiksi asukokonaisuuksiksi! 

Siistimmät prässishortsit näyttävät hyvältä kauniisti laskeutuvan puseron sekä jakun kanssa ja pitsisistä sortseista tai farkkusortseista saa tilanteen mukaan joko rennompia tai iltamenoihin sopivia lookeja... 

Tämän kesän lempisortsini eivät ole kovin montaa kertaa vielä päälle löytäneet, joten kun mittari lauantaina kipusi hellelukemiin oli päivän asun valinta melkoisen helppoa!

18 kommenttia:

  1. Itse en pitsishortseja uskaltautunut ostamaan vaikka kaupassa hypistelinkin, olisi ehkä kannatanut sillä todella upealta näyttävät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! :) Olen kyllä ollut todella ihastunut näihin!

      Poista
  2. Voi Elina, tää on ihan täydellinen asu ja sinä oot ihan huikeen nättinä <3!! Ihanat nuo shortsit, sopii sulle kyllä niin hyvin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! :) Itsekin olen hyvin ihastunut niihin...

      Poista
  3. Sinulla, kaunotar, on interwebin jumalaisin tyyli!!

    VastaaPoista
  4. Oi että miten ihana asu! Viininpunainen näyttää tyrmäävän hyvältä valkoisen kanssa ja vieläpä näin kesäisessä asussa, itse kun olen mieltänyt sen enemmän syksyn väriksi :) Täytyypä kaivaa omatkin burgundy-sävyiset vaatekappaleet kaapista esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kesäisten vaaleiden shortsien kanssa se meni mielestäni todella hyvin vaikka itsekin helposti miellän sen enemmän syksyyn sopivaksi väriksi... Ehdottomasti kannattaa kaivaa ne esiin nyt loppukesäksi! :D

      Poista
  5. Ihanat sortitsit:) Uskallin vihdoin kommentoida jotakin, olen täs lueskellu blogiasi ja on kyl mahtava. Olet todella kaunis. Luuletko että sen hiusjutun kakkos osan voisi saada pian? Oon niin odottanut sitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! :)
      Onpa kiva kun uskaltauduit kommentoimaan. Ja kiitos kauniista sanoistasi, kiva kuulla että tykkäät! :) Teen kaikkeni että ehtisin nyt viikonloppuna kuvaamaan sen hiuspostauksen kakkososan, olen pahoillani että olet joutunut odottamaan näin pitkään! :)

      Poista
  6. Ihana asu ja aivan täydelliset shortsit!!! :)

    VastaaPoista
  7. Nice blog !! Love your outfits ! What do you think of following each other ?
    keep in touch...
    http://christellegblog.blogspot.fr/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! :) I will definately check out your blog!

      Poista