lauantai 4. elokuuta 2012

So Delushious!

Minä. Rakastan. Ruokaa. Rakastan ruoanlaittoa, uusien reseptien etsimistä, ja niiden kokeilemista... Haluan kokeilla uusia ravintoloita, uusia ruokalajeja... Ja maistettuani jotain herkullista, haluan aina kokeilla kuinka pitkälle taitoni riittävät, voisinko tehdä sitä itse! Jopa lomamatkoja suunnitellessamme yksi kohteen valintaan vaikuttava kriteeri on paikallinen keittiö. Kuten jo aiemmassa postauksessani mainitsinkin, valitsimme mm. New Orleansin yhdeksi kohteeksi häämatkallamme ihan vain paikallisen keittiön takia...

Tämän pienen pohjustuksen jälkeen ei ole varmaankaan vaikeata arvata että rakastan myös lukea ruoasta ja kuolata kauniiden kuvien perään, niin keittokirjoissa, ruokalehdissä kuin ruokablogeissakin... Ja eilen tälle blogilistalleni löytyi uusi, upea tuttavuus. Ei riitä että hän on h****tin hauska, jumalaisen kaunis ja kokkaa niin että lukijalla kuola valuu. Hän on myös kihloissa John Legendin kanssa... ai niin, sekä yksi Victoria's Secretin Enkeleistä...

kuva google.com

Kyseessä on siis Chrissy Teigen, joka pitää ihan mahtavaa So Delushious! -ruokablogia. Ja jollette ole ennen käyneet kyseisessä blogissa, klikkailkaa itsenne sinne NYT!

Image and video hosting by TinyPic
kuvat sodelushious.com

Viikonlopun kunniaksi kokkailinkin perjantai-iltana blogista poimittua Southeast Asian Chickeniä ja Asian Slawta, yummy!

Image and video hosting by TinyPic  
I.Love.Food. I am kinda obsessed with it. I love to find new recipes, cook and obviously eat. I love trying out new restaurants as well as new dishes and I'm always looking ways to make my favorite restaurant dishes at home. Even when planning vacations, local cuisine is very important to us. 

So it comes as no surprise that I love cook books, cooking magazines and cooking blogs! Yesterday I stumbled on this fabulous blog So Delushious! and let me tell you, if you haven't seen it yet, you absolutely have to check it out! Go NOW! 

She is freakin' hilarious, looks absolutely stunning and has great food on her blog. She's also engaged to John Legend... and did I mention she's one of the Angels??? You absolutely have to check out Chrissy Steigen's blog - ah-mazing... We tried out her Southeast Asian Chicken and Asian Slaw last night and it was yummy!

9 kommenttia:

  1. Blogi vaikutti todella mielenkiintoselta, mutta meni vähän "maku" siitä kun näin sivun laidassa henkilön aika ikävään sävyyn kirjoitetut twiitit, missä kirosanat vilisee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en olekaan hänen Twitter-sivujaan nähnyt, mutta toki blogissakin joitain kirosanoja vilahtelee joten ymmärrän jos se sinua häiritsee. Kukin tyylillään, niinhän sitä sanotaan! Itse kuitenkin ihastuin blogin sisältöön niin kovin että pakko katsoa kielenkäyttöä läpi sormien... :)

      Poista
  2. oi ihana! Itsekkin tykkään kokkailla ja etsiskelenkin inspistä välillä sieltä ja täältä! Blogi vaikutti oikein kivalta, js vaikka jotain testaisikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna tulikin jo muutamia muitakin reseptejä testailtua ja niin namia oli... Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

      Poista
  3. Voisitko kertoa mitä huulipunaa sulla on tossa edellisessä postauksessa? Sitä samaa taisi olla jossain muussakin postauksessa, jos en väärin katsonut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna on YSL:n Rouge Volupte, sävy 30 Faubourg Peach. Huulipunan päällä on vielä Smashboxin Limitless Longwear Lip Glossia, sävyssä Infinite. :)

      Poista
  4. toi so delushious- blogi oli tosi mahtava :-) sullakin on ihana blogi! oot upee!

    http://meandmylife-bynoora.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Noora kauniista sanoistasi, olet ihana! :)

      Poista
  5. Kiitos vinkistä, intohimoisena John Legend-fanina pakko tykätä tästäkin :)

    VastaaPoista