tiistai 5. kesäkuuta 2012

Juoksuhaaveilua

Ja taas olisi aika listata viime aikojen liikuntoja! Liikuntapostauksissa onkin ollut muutaman viikon tauko, joten tässä nyt pientä päivitystä!

ma: vp
ti: vp
ke: maastolenkki 5 km
to: maastolenkki 5 km
pe: maastolenkki 6,5 km
la:  maastolenkki 5 km
su: vp

ma: maastolenkki 5 km
ti: maastolenkki 5 km
ke: maastolenkki 5 km
to: kahvakuula 50 min
pe: 5 km maastolenkki kävellen
la: kahvakuula 50 min
su: aamulenkki 5 km

Kuten listasta huomaa, olen lisännyt juoksun osuutta treenissä nyt pikkuhiljaa. Tavoitteena kun on juosta puolimaraton syyskuussa, ja tarkoituksena on päästä taas kunnolla juoksun makuun ennen kuin puolimaratontreeni alkaa. Alunperin minun piti juosta puolimaraton jo vuosi sitten keväällä, mutta polvitaipeeseen iskenyt Bakerin kysta lopetti juoksutreenit silloin lyhyeen. Kuukausia meni jalkaa kuntouttaessa ennen kuin pääsin takaisin lenkkipolulle, joten nyt uusi yritys tänä syksynä! 

Image and video hosting by TinyPic Iltalenkin jälkeen vitamiinitankkaus pinaatti-selleri-omena-inkiväärimehusta...

3 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella, miten ikävää on ollut kuntouttaa jalkaa kuukausia. Nyt kun en itse ole päässyt viikkoon juoksemaan flunssan takia, niin sekin tuntuu ikävältä. Hirveä polte lenkkipoluille! Ei muuta kun tsemppiä puolimaratonille valmistautumiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä niin turhauttavaa, jumppaliikkeitä ja vesijuoksua kun koko kroppa huus hikilenkille ulkoilmaan! Toivottavasti ei enää tarvitse kokea moista... :(

      Poista