perjantai 15. kesäkuuta 2012

Summer Day

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
pusero & jakku - Zara, shortsit - H&M, laukku - Furla, kengät - Barcelonasta 

Onpa ihanaa kun kesä on taas palannut pariksi päiväksi ja kaapista on voinut kaivaa muutakin kuin farkkuja ja neulepaitoja... Nämä kylmät säät kun ovat saaneet minut jo miettimään syysvaatteita, hyi että! 
Eilen käytiin töiden jälkeen hiukan juhlistamassa ystäväni muuttoa takaisin Suomeen nauttimalla auringosta ja sushipicnicistä puistossa, sekä istumalla iltaa Groteskin terassilla!

Saisi se kesä nyt tulla ihan kunnolla, talvenkalpeat sääret kun kaipaisivat vähän väriä. Vaikka eipä se kovin hyvin taida toimiston ikkunan takaa tarttua... Pakko varmaan ensi hätiin turvautua purkista tulevaan rusketukseen, sen verran nuo vitivalkoiset jalat häikäisevät silmää!

7 kommenttia:

  1. Oijoi, todella kaunis, kesäinen ja tyylikäs asukokonaisuus! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tyylikäs asu! Valkoinen ja ruskean eri sävyt on hyvä kombo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! :) Itsekin tykkään juuri tuosta värikombosta varsinkin näin kesällä!

      Poista
  3. Heippa, löysin taannoin blogisi, lueskelin välillä vanhaa blogiasi ja ilahduttavaa, että olet palannut! :) Kuule, mahtaako sulla olla tallessa vanhan blogin puolella julkaistu omenapiiraan ohje? Se oli sellainen amerikkalaistyylinen, jossa omppujen päälle levitettiin sellainen kaneli-ruokosokeri-jauho-sörsseli ja päälle taikinaristikko. Oli aivan ihana ohje, mutta harmillisesti olen reseptin hukannut, enkä ole yhtä hyvää löytänyt muualta. Jos sinulta se vielä löytyy tai ylipäätään muistat mitä ohjetta tarkoitan, olisi mahtavaa jos voisit jotain kautta ohjeen jakaa, jos ei blogissa niin kommenttiboksissa tai miten vaan. Vanhan blogisi kautta löysin myös kivan aasialaisia ruokaohjeita sisältävän sivuston, joka on vieläkin usein käytössä. Toivottavasti ruokajuttuja eksyy vielä tänne uuteenkin! Ja oikein hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Mukavaa kun löysit tännekin ja varmasti on ruokajuttuja tulossa myös tähän blogiin, nyt vaan on ollut pientä taukoa niiden postailussa. Kamera on kuitenkin pullollaan ruokakuvia, joten ruokapostauksia on varmasti tulossa... :)
      Luulisin että tämä on tarkoittamasi resepti:
      http://allrecipes.com/recipe/apple-pie-by-grandma-ople/detail.aspx
      Jos se ei ole tämä, ilmoittele niin kaivelen arkistojani uudelleen! :)
      Ihanaa kesää sinullekin!

      Poista
  4. Voi jee, kiitti tuhannesti, juuri tuosta piiraasta on kyse! :)

    VastaaPoista