maanantai 11. kesäkuuta 2012

Rock'n Roll

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
toppi & takki & clutch - Zara, hame - eBay, ballerinat - Barcelonasta, aurinkolasit - Ray Ban

Onpas taas niin ihana ja ohjelmantäyteinen viikonloppu takana!
Viikonloppuun on kuulunut grillailua ystävien kanssa ja Chisun keikka Kivenlahti Rockissa, tyttöjen tapasilta sekä rentoilua ja tulipahan sitä pitkästä aikaa käytyä leffassakin! Kävimme ystäväni kanssa katsomassa Lumikki ja Metsästäjä - ja täytyy sanoa että tykkäsin!

 Olenkin huomannut, että aina kesän tullen sitä täyttää viikonloput kaikella kivalla ohjelmalla aivan eri tavalla kun muun osan vuodesta. Kai se on ne valoisat kesäillat, jotka ajavat ihmiset ulos koloistaan. Ilmojen kylmetessä minusta tuleekin sitten taas melkoinen kotikissa... :D

Oletteko muut huomanneet saman ilmiön?

15 kommenttia:

  1. Niin upea ja ihana asu taas, kaunotar. Sun hame on kyllä huippu! Niin se on kesällä jaksaa viikollakin tehdä enemmän kun on niin valoisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! :) Kyllä, toi valoisuus tekee ihmeitä. Talvella kun tulee viideltä kotiin niin tekee mieli kaatua suoraan sänkyyn kun on sysipimeää... Nyt taas tuntuu siltä että ilta on paaaaljon pidempi! :)

      Poista
  2. Kiva kuulla että leffa oli hyvä, suunitelmissa on nimittäin käydä se katsomassa.

    Ja hei, mikä ihana hame sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anskuliini! :)
      Oli hyvä, mä tykkäsin! Jäin tossa keväällä ihan koukkuun sellaseen abc:lla pyörivään sarjaan kun Once Upon a Time ja koska tykkäsin siitä niin paljon niin oli pakko käydä tämäkin katsomassa... Nää satuhahmot näköjään iskee muhun! :D

      Poista
    2. Aikuiset tarvitsee välillä vähän satuja arkea piristämän :)

      Poista
  3. Aivan upea asu ja ihana tuo hame! :)
    Itse olen huomannut ihan saman! Liekö sitä enemmäb aikaakin kun on vain työt eikä koulu ja työt! Tietenkin kesäiset valoisat illat antavat lisää puhtia! Itselläkin olisi joka viikonloppu jotain kivaa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kyllä se taitaa olla toi lisääntynyt valo joka antaa puhtia! Ja toki se ettei tarvitse stressailla koulusta koko ajan vaan töiden jälkeen voi hyvällä omallatunnolla tehdä kaikkea kivaa! Ihana kesä! :)

      Poista
  4. Ihana asu! Nahkatakki sopii täydellisesti maxihameesi pariksi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyy vähän tasapainottaa ettei liian hempeäksi mee... :D

      Poista
  5. Ihana toi hame!! Sopii super hyvin sulle ja muutenkin toi asu on ihana <3 <3

    VastaaPoista
  6. Ihana asu!! Löysin sattumoisin sun blogin ja on kyllä hienoja asuja ja kuvia!! Mulla on kans pitkät tummat hiukset ja olen haaveillut vaaleista latvoista.. Joten ajattelin kysyä, että miten hoidat sun hiuksia? Kun mulla tahtoo kuivua heti latvat, jos vaik laittaa raitoja tms.. Ja sulla näyttää kyl niin hyvin voivalta hiukset. Terveisin: Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiina! :) Kiva kun löysit tänne! Ja kiitos paljon kauniista sanoistasi! :)

      Hoidan hiuksiani ihan normaalisti eli siis pesu + hoitoaine parin, kolmen päivän välein kosteuttavilla/ rakennekorjaavilla kampaamotuotteilla. Viimeisimpinä tuotteina Redkenin All soft -sarjan shampoo ja hoitoaine sekä Paul Mitchellin kosteuttavat tuotteet.
      Reilu kuukausi sitten kävin kampaajalla ottamassa kosteuttavan tehohoidon, sillä latvat tuntuivat kuivilta ja kärsineiltä, jonka jälkeen ne ovat kyllä tuntuneet paremmilta. Muotoilun pohjalla sitten lämpösuoja!

      Mutta ennen kaikkea olen kai vain onnekas, kampaajani onkin useasti ihmetellyt miten hyvin hiukseni ovat kestäneet mielialanvaihteluitani, tummasta vaaleaan, takaisin tummaan ja taas vaaleaan. Kovalla rasituksella on hiukset olleet mutta toistaiseksi kovin suuresti ne eivät ole tuntuneet värjäilystä kärsineen!

      Poista
  7. Wau! Näytät niin upealta tuossa unelmahamosessa! Kokonaisuutena toimii aivan täydellisesti. Rakastan maxihameiden/mekkojen yhdistämistä nahkatakkeihin. Tuo sopivasti särmää. =))
    Olen käynyt tuollaista hametta kaupoissa metsästämässä, mutta vielä ei ole sopivan kokoista osunut eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen! :) Toivottavasti etsintäsi tuo tulosta, maxihame kun sopii kyllä ihanasti kesään! :)

      Poista