perjantai 29. kesäkuuta 2012

Stella McCartney: Falabella

Jo pienen iäisyyden olen metsästänyt uutta mustaa laukkua vuosia uskollisesti palvelleen
Marc by Marc Jacobsin Dr Q Grooveen rinnalle... Ongelmana on ollut, että tällä kertaa haluaisin laukun hopeisilla metalliosilla ja silmääni miellyttävää laukkua sopivassa hintaluokassa (Bye bye Chanel...) ei ole tullut vastaan. Viime talvena törmäsin kuitenkin netissä Stella McCartneyn Falabella-laukkuihin joissa oli kaikki ne ominaisuudet joita laukultani kaipailin ja vielä enemmän: tarpeeksi suuri koko arkikäyttöön, yksinkertainen ja rento malli jossa kuitenkin on joku makea juttu eli tässä tapauksessa ketjuhihnat sekä sopivasti rokkia! Falabella Shaggy Deer Tote -mallissa on vielä kaksi hihnaa, joten laukkua voi käyttää niin kädessä kuin olallakin, ja se muuntautuu toimistolta lähdettäessä myös iltalaukuksi... Olenpa nähnyt tätä laukkua käytettävän myös clutchina!

Image and video hosting by TinyPic
kuvat google

Tällä hetkellä laukku on loppuunmyyty kaikkialta, mutta syksyksi laukkua on tietojeni mukaan tulossa taas myyntiin! En kuitenkaan ole nähnyt laukkua vielä luonnossa, joten mielelläni haluaisin ennen ostopäätöksen tekemistä päästä tätä kaunokaista hypistelemään ja näkemään materiaalin luonnossa. Stellahan kun ei käytä nahkaa laukuissa eikä kengissä, joten laukku on valmistettu synteettisestä materiaalista. Tämä olikin alkuun itselleni hiukan kova paikka nielaista, sillä jotenkin tuntui vaikealta oikeuttaa laukun hinta kun se ei ole nahkaa. Tarpeeksi kauan The Purse Forumilla asiaa kuitenkin tutkiessani, avautuivat silmäni ja tajusin, että aito nahka ei kuitenkaan aina ole tae laadusta ja laadukkaasti synteettisestä materiaalista valmistettu laukku voi säilyä käytössä yhtä hyvänä kuin nahkakin...

Oletteko te törmänneet tähän laukkuun luonnossa?

3 kommenttia:

  1. Oletko käynyt Aleksin My o My:ssa? Jos en muista ihan väärin, niin olen nähnyt heidän liikkeessään tämän laukun. Tosin siitä on aikaa, eikä heilläkään välttämättä ole tätä laukkua enää myynnissä. Mäkin pidän kyseisestä laukusta todella paljon, onhan se ihan Stella-klassikko ja jonkunlaisena versiona haluaisin itsekin Falabellan omistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Juurikin My o Mysta laukkua tiedustelin, mutta himoitsemani Shaggy Deer Foldover Tote -malli on heiltäkin tällä hetkellä loppu! Shaggy Tote Bagia löytyy, mutta haluaisin nimenomaan tuon mallin jossa on ne kaksi hihnaa! Täytyy siis odotella syksyn malliston saapumista! :)

      Poista
    2. Toivottavasti oikea laukku löytyy sitten syysmallistosta :)

      Poista