lauantai 28. heinäkuuta 2012

Obsessed...

Joka kesä asetan itselleni äärimmäisen epärealistisia lukutavoitteita kaikista niistä kirjoista, jotka haluan saada luettua ennen kuin koulu taas syksyllä alkaa. Tämä luettavien kirjojen pino kasvaa jatkuvasti, ja vaikka kesällä ehtiikin lukemaan enemmän kuin muuhun aikaan vuodesta, ei tuo pino kyllä koskaan pienene. Jatkuvasti löytyy uusia kiinnostavia kirjoja luettavaksi ja pino kasvaa kasvamistaan.

Lukulistallani on koko kesän ollut Suzanne Collinsin Hunger Games -trilogia, ja vaikken seikkailukirjoja normaalisti juurikaan lue, oli näitä kehuttu niin paljon että mielenkiintoni väistämättä heräsi. Mikään ei ole parempaa kuin hukata itsensä muutamaksi tunniksi (tai tässä tapauksessa päiväksi...) hyvään kirjaan joten alkuviikosta kipitin vihdoin kirjakauppaan hakemaan ensimmäisen osan.

Ja todella, kirjan aloittamisen jälkeen koko maailmani on pyörinyt tämän tarinan ympärillä. Luen kirjaa matkalla töihin, luen sitä lounastauolla ja bussissa matkalla kotiin. Luen kirjaa kävellessäni pysäkiltä ja kotona iltaisin. Kirja on koukuttavampi kuin mikään mitä olen vuosiin lukenut. Eilen iski pelko että saan kirjan loppuun silloin kun kaupat eivät ole auki joten kävin hakemassa seuraavan osan...

Image and video hosting by TinyPic

Oletteko te lukeneet nämä kirjat? 
Entä mikä on teidän kirjasuosikkinne juuri nyt?

6 kommenttia:

  1. Olen lukenut ja koukutuin samalla lailla kuin sinä!!:) Mahtava trilogia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä iltana vihdoin sain ensimmäisen luettua loppuun ja pakko päästä heti aloittamaan seuraava! :)

      Poista
  2. Yritin tänään löytää kirjoja Suomalaisesta, mutta valitettavasti ei löytynyt! Täytyy huomenna paremmalla ajalla luuhata akateemisen hyllyt läpi siinä toivossa, että löytyisi lisää kesälukemista :)

    Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän! Itse hain kirjat juurikin Suomalaisesta. Ensin en meinannut löytää ensimmäistä osaa englanninkielisenä mutta myyjän avulla se viimeinkin löytyi!
      Toivottavasti sinua onnistaa, ovat nimittäin mahtavaa kesälukemista!

      Poista
  3. Harvoin saan järkättyä aikaa lukemiselle mutta tätä trilogiaa on kehuttu niin että taidan minäkin jossain vaiheessa hankkia ekan osan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Mutta samalla varoitan että sarja on TODELLA koukuttava... :D

      Poista