maanantai 19. marraskuuta 2012

Hiukset...

Ihan vielä ei rohkeus riittänyt radikaalimpaan muutokseen, joten melkoisen turvallisella linjalla mentiin tällä kertaa... Oman hiuksen tummuinen kylmään taittava ruskea laitettin päähän kauttaaltaan, jonka jälkeen joukkoon laitettiin muutama hiukan vaaleampi raita tuomaan eloa! Raidat laitettiin niin että suoristettuina ne eivät juurikaan näy, mutta kiharrettuna joukosta välkehtii muutamia kirkkaampia suortuvia! Pituudesta jäi kampaamon lattialle reilusti, ja kerroksia myös kevennettiin ankaralla kädellä, sillä järkytyin taas siitä miten pitkäksi tukka oli venähtänyt. Ei ihme että sitä on ollut raskas laittaa!

Tässä siis lähtötilanne:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Eväät mukaaan...

Ja lopputulos:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Väristä tuli juuri sellainen kuin toivoinkin mutta pituudesta en ole vieläkään ihan varma. Se pitkä polkka kun kummittelee takaraivossa edelleen... Vähän on nyt sellainen fiilis ettei tästä ajatuksesta pääse eroon kuin kokeilemalla. Niinpä uusi aika on jo varattu, ja vielä tälle viikolle. Nyt täytyisi vain päättää leikatako vai ei?!

14 kommenttia:

  1. Hui, sullahan on niin kauniit pitkät hiukset! Se on sitten niin suuri homma kasvattaa ne takaisin jos katuukin leikkaamista. Pitkä polkka kyllä varmasti sopisi sulle, joten jos tuntuu, ettet pääse nakertavasta tunteesta eroon, niin ei kai siinä muuta auta kuin nipsaista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä nakertavaa tunnetta tässä on nyt yritetty karistaa mutta ei tunnu millään lähtevän... :S

      Poista
  2. Tosi hyvä tuli tuosta tukasta ja ihana väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia, itsekin tykkään väristä kovasti! :)

      Poista
  3. Aivan upean väriset tuli! Se on aina sellainen shokki kampaajalle mennessä, että onko nää oikeesti noin pitkät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :) Mä aina jotenkin unohdan leikata niitä kun malli on pysynyt samana varmaan viimeiset 15 vuotta... Leikkaaminen tuntuu niin tylsältä kun se ei muuta ilmettä suuntaan eikä toiseen!

      Poista
  4. Vaude, tosi kauniit ja paksut hiukset! :) Olispa mullakin noin pitkät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ja mä taas haaveilen leikkaamisesta! :) Näinhän se menee!

      Poista
  5. Hih, mäkin haaveilen pitkähkön polkan leikkaamisesta :) Sellaisen joka on takaa vähän lyhyempi. Mutta en vaan tiedä oikein että uskallanko. Mies kyllä yllyttää kovasti leikkaamaan ;) Sulla on kyllä ihanan paksut ja pitkät nuo hiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin mies oli vähän sitä mieltä että pitäis leikata, katsotaan uskallanko! :)

      Poista
  6. Tosi onnistunut lopputulos, väri on kaunis.
    Sulla on kyllä tosi kauniit hiukset, paksut ja kiiltävät. Saanko vähän kysyä vinkkejä, että ootko tehnyt tänne jotain postausta siitä, mitä tuotteita käytät pesuun, hoitoon ja muotoiluun? Entä miten hiuksia laitettiin kampaajalla, siis, että onko ne tuossa kuvasssa vain föönattu vai suoristettu vai mitä?

    Mietin tuota pitkää polkkaa, en näe kyllä mitään syytä, miksi se ei sulle sopisi ja olisi varmaan mukavaa vaihtelua välillä. Hiusta olisi varmaan kivempi/helpompi/kevyempi laittaakin, kun se ei olisi niin raskas. Ja jos kerta nimenomaan jätät pituutta sen verran, että hiukset saa vielä kiinni niin muutos ei vaikuta mitenkään liian radikaalilta. Oon itsekin miettinyt joskus kun jotain Olivia Palermon kuvia näkee, että sellainen vähän lyhyempi leikkaus voisi olla kiva(tosin mene ja tiedä sitten onko hänellä jotain tuuhennoksia). Näin kanssa Laura Närhestä jonkin kuvan jossain lehdessä ja hänellä oli myös kivan näköiset vähän lyhyemmät hiukset.

    Tuulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuulia! :)
      Hyvä kun kyselit noiden hiuspostausten perään, tein niitä nyt kesällä pari kappaletta ja vasta nyt tajusin ettei mulla ollut noita tunnisteita näkyvillä! :) Eli nyt löydät hiukset -tunnisteella kaikki hiuspostaukset!

      Tuossa kuvassa hiukset vain föönattiin, niitä ei siis suoristettu.

      Itsekin olen miettinyt sitä että viimeiset 15 vuotta on hiusten pituus ollut kutakuinkin sama ja malli myös, joten hiukan lyhyemmät hiukset voisivat olla kivaa vaihtelua! Eikä muutos kuitenkaan olisi kovin radikaali, joten kyllähän ne muutamassa kuukaudessa taas kasvaisivat! Juurikin Olivia Palermolla on mielestäni ollut hyvännäköinen pitkä polkka! :) Huomisaamuksi on kampaaja varattuna joten pikkuhiljaa pitäisi päätös tehdä... :S

      Poista
  7. Hei,

    ihanat hiukset sulla on, ite ainakin kadehnin:) Missä kampaajalla käyt? Ite olen aina ettinyt luotto kampaajaa ja en ole vieläkään löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! :)

      Käyn Lapinlahdenkadulla Flow 21:ssä Annilla. Anni on jo vuosikaudet vastannut kaikesta mitä hiuksilleni on tehty, niin väreistä, leikkauksista kuin hääkampauksestanikin! Voin lämpimästi suositella!!! :)

      Poista