keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Rome shopping...

Rooman shoppailun suhteen oleellista ei ollut määrä vaan laatu... 

Ostoslistani sisälsi oikeastaan vain yhden ainoan asian, jonka perässä suuntasimme Rooman Stella McCartneylle! Listalta löytynyt asia oli tietysti jo kauan himoitsemani musta Falabella Foldover Tote, joka on ollut loppuunmyyty ties kuinka kauan... Nyt oli kuitenkin onni matkassa, ja löysin kuin löysinkin vihdoin tuon laukun!


 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Toinen asia jonka matkalta ostin, olivat värinsä puolesta täydellisesti Marc by Marc Jacobsin clutchiini matchaavat beiget ballerinat. Clutchin sävyisiä ballerinoja kun etsin koko viime kesän, mutta mitkään löytämäni beiget ballerinat eivät olleet lähelläkään laukun sävyä. Nämä kengät bongasin sattumalta jonkun nahkakaupan ikkunasta ja totesin värin olevan melkoisen lähellä... Kotiin tultuani kaivoin laukun esiin ja ilokseni huomasin olleeni oikeassa! 

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Parin vuoden takaiselta Barcelonan reissulta ostamani ballerinat ovat ainakin olleet laadukkaat ja kestäneet hyvinä kovaakin kulutusta. Toivottavasti näistä on samaan! Hyviä ballerinoja kun on mielestäni hurjan vaikea löytää. Haluan nimittäin ballerinat, jotka ovat kunnon nahkaa eikä niissä saa olla mitään turhaa, ei logoja tai muuta häiritsevää. Klassinen ballerinamalli kun on minusta se kaikkein kaunein!

Näiden lisäksi en ostanut muuta kuin pari kaunista koristeellista käsipyyhettä Zara Homesta... Olin niin tyytyväinen laukkulöytööni, etten edes osannut innostua mistään vaatteista!

10 kommenttia:

  1. Oi miten ihana tuo laukku ! hopeiset yksityiskohdat iskee aina ;> ihana, että viimein löysit kyseisen laukun pitkn metsästyksen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut musta laukku hopeisilla yksityiskohdilla toivelistalla vuosia, mutta kaikissa laukuissa joista olen tykännyt on ollut kultaiset yksityiskohdat, joten nyt olen kyllä vihdoinkin niiiiiin tyytyväinen! :)

      Poista
  2. Kiitos kun selvensit samalla, että kenen tuo upea laukku on! Olen nähnyt sitä tosi monella ulkomaalaisella asiakkaalla, mutta en ole koskaan kysynyt, että minkä merkin kaunokainen on. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kaunokainen! :)
      Hyvä että voin olla avuksi! :)

      Poista
  3. UPEA laukku!! Tosi mahtavaa, että vihdoin sait sen omaksesi!! :)

    VastaaPoista
  4. Moikka Elina!

    Löysin blogisi vasta pari päivää sitten ja olen jo nyt ihan koukussa blogiisi! :) Luin samantien kaikki postaukset läpi ja en voi kuin ihastella upeaa tyyliäsi ja kauneuttasi! Olet todella inspiroiva ja oman tyylin omaava nainen, kun tuntuu, että nykyään niin moni blogi on samaa massaa. Kaikilla pitää olla LV:n laukku, Michael Korsin kello, Toryn balleriinat yms. mutta sinulla on oma upea tyyli ja tämäkin uusi laukkuhankinta kertoo, ettei sinun tarvitse olla samaa massaa muiden kanssa ja maailmassa on muitakin hienoja laukkuja, kun LV:t tai Mulberryn laukut ;) tyylisi on vaihteleva ja on tosi kiva nähdä erilaisia päivän asujasi, kaikissa niissä on aina jokin "juttu" :) Kiitos siis mahtavasta blogista ja toivottavasti jaksat postailla päivän asujasi meille vielä jatkossakin!! :)

    Jos vielä saisin jättää yhden postaustoiveen, niin toivoisin juttua ulkovaatteistasi, kuten kengistä ja takeista! Millaisia takkeja käytät talvella, entä kenkiä, huiveja yms? :) Asusi on yleensä otettu ilman takkia, niin olisi kiva nähdä myös ulkovaatteitasi ja asusteistasi ja kuinka niitä yhdistelet.

    Ihanaa talven jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Onpa kiva että löysit tiesi blogiini ja kiitos että jätit kommentin! :) Olen todella otettu kauniista sanoistasi, ne todella lämmittivät mieltäni, kiitos niistä! Ulkovaatepostaus oli todella kiva idea ja toteutan sen mitä pikimmiten!

      Ihanaa talven jatkoa myös sinulle! :)

      Poista
  5. Hello, good blog, Please follow me, and i follow you back. In this moment, i have a draw en my blog.

    Thanks

    VastaaPoista