tiistai 13. marraskuuta 2012

Kampaajalle...

No niin, ristiriitaisin tuntein varasin vihdoin ajan kampaajalleni!

Edellisestä käynnistä on vierähtänyt luvattoman pitkä aika, mutta olen ollut niin ihastunut liukuvärjättyyn tukkaani, etten ole malttanut tehdä sille mitään. Olen koko ajan miettinyt, että sitten kun syksy tulee, menen kampaajalle... Sitten kun talvi tulee, menen kampaajalle... Nyt kuitenkin totesin, että vaikka kuinka rakastankin tätä väriä, on sen aika lähteä. Auringon haalistama liukuväri-lookki kuuluu kesään, joten nyt talven tehdessä tuloaan on aika vihdoin vaihtaa tummempaan... Olen ennenkin sanonut, että hiukseni elävät vuodenaikojen mukaan ja vaaleat latvat keskellä pimeintä talvea... Noh, ne vain tuntuvat täysin väärältä!

Mutta mutta... Mitä se tummempi sitten olisi?! Tummuusastetta en haluaisi omasta väristä kovinkaan paljon muuttaa, mutta sävy saisi olla vaikkapa jonkinlainen suklaa tai pähkinä... Ja jotain sävyeroja tukassa saisi myös olla, joko raitojen muodossa tai muuten! Tykkään siitä että väri on elävä! Pituudestakin voisi vähän napsaista, kysymys vaan kuuluukin, että kuinka paljon! Aina tasaisin väliajoin rupean himoitsemaan pitkää polkkaa, mutta lopulta jänistän ja tulen siihen tulokseen, että luultavasti hiusten pätkäiseminen harmittaisi jo seuraavana päivänä!

Image and video hosting by TinyPickuvat google.com

Keräilin hiukan hiusinspiraatiota kollaasin muodossa yrittäessäni kirkastaa itselleni, mitä oikein haluan... Ja huomenna kampaajalle suunnatessani on kuvakollaasia näyttämällä helppo kertoa minkälaisesta tukasta haaveilen tällä kertaa!

Onko teillä ideoita värin tai mallin suhteen?

5 kommenttia:

  1. Noi Jennifer Lopezin hiukset on kyl niin unelmat. Ei sit tiedä onkohan siellä pidennyksiä, mutta tosi aidoilta näyttävät kyllä! Ja väri on kans aivan ihana. Sulle vois kyl sopia hyvin pitkä polkka, mut se on aina kyllä tarkkaan harkittava jos leikkaa. Ite nimittäin leikkasin yli rinnan menevät hiukseni polkaksi ja nyt kyllä kaduttaa hurjasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luulen että pitkä polkka vois sopia mutta juurikin se pelottaa, että kadunko sitä heti kun hiukset on lattialla! :S Toisaalta olen tätä jo useamman vuoden aina tasaisin väliajoin pähkäillyt, joten ehkä sitä vaan pitäisi rohkaista mieli ja kokeilla! :) Eihän siitä ajatuksesta muuten pääse eroon ikinä!

      Poista
  2. Hei Elina,
    Täällä pähkäillään saman tilanteen kanssa. Olen täysin rakastunut liukuväriin hiuksissasi, toisin sanoen siitä lähtien kun blogissasi sen esittelit. Vielä en ole uskaltautunut omaa eloveenaa lähteä tummentamaan, pitkä polkkakin houkuttaisi täällä myös. Voi olla etten vielä rohkeutta saa kerättyä ensi kertaan, mutta onneksi täällä voi käydä ihailemassa omaan makuun täydellistä tukkaa. Innolla odotan mihin päädyt, ehkä molemmat repäistään jotain uutta :)

    -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! :)
      Vielä ei lähtenyt pituudesta niin paljon että polkka olisi tullut, mutta ajatus siitä jäi silti kytemään takaraivoon! Katsotaan jos kerään rohkeuteni ja repäisen! :) Ainakin uusi aika kampaajalle on jo varattu... ihan vain varmuuden vuoksi!

      Poista
  3. Ihania hiuksia kaikki!:) Mulla kanssa hiuspähkäilyjä ja pian pitäisi päättääkin, kun kampaaja viikon päästä.;)

    VastaaPoista