torstai 22. elokuuta 2013

Leather shorts!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Pusero - J.Crew, sortsit - French Connection, sandaalit - Italiasta, laukku - Marc by Marc Jacobs

Tämän kesän ykköslöytö ovat olleet nämä French Connectionin nahkasortsit, jotka klikkailin kesäaleista kotiin. Ne ovatkin valikoituneet päälle aina kun tilanne on sen sallinut. En ole vielä keksinyt yläosaa, joka ei nahkasortsien kanssa toimisi, sillä näillä saa helposti sitä kontrastia, josta pukeutumisessa niin kovin tykkään! Oli se sitten hento kukkapaita, pitsitoppi, rosoinen farkkupaita tai väljä ja mukava neule, kaikki toimii nahkan kaverina! Ja kun sortsien malli on siisti ja sofistikoitunut, ei lookista tule halvan ja tökerön näköinen... (Asia jota nahkan kanssa leikitellessä aina vähän pelkään...) 

Yllä yhdistin nahkasortsit neonkeltaisen silkkipuseron kanssa, ja ihastelin miten nahka ja kirkkaat värit tuntuvat nekin sopivan yhteen ja korostavan toisiaan. Kirkkaat värit näyttävät vieläkin kirkkaammilta ja nahka jotenkin... nahkaisemmalta?! :D. En tiedä, mutta omaan silmään kokonaisuus toimii! Tässä asussa käytiin sunnuntaisusheilla miehen ja ystäväpariskunnan kanssa tässä yksi päivä ja eksyipä sama asu päälle myös eräänä kesäiltana ystävän kanssa kaupungilla pyöriessä...

5 kommenttia:

  1. On kyllä todella hyvännäköiset nahkashortsit! En ole aiemmin välittänyt niistä, mutta nuo ovat jotenkin tarpeeksi "siistin" malliset omaan makuun. Ja kaikki yläosat mitä kuvailit, oi sopisi noihin täydellisesti!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö?! :D Olen himoinnut nahkasortseja jo pitkään, mutta juurikin tuo "siisti" malli osoittautui haastavaksi löytää. Tuntui että kaikki mitä vastaan tuli oli joko liian lyhyttä tai liian tiukkaa... Nyt kuitenkin tärppäsi!

      Poista
  2. Beautiful look! I admire your style :)


    http://newlookstyleblog.blogspot.com/

    VastaaPoista