tiistai 13. elokuuta 2013

Party Outfit...

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Mekko - Zara, jakku - Mango, ballerinat - H&M, laukku - Rebecca Minkoff, aurinkolasit - Ray Ban, kello - DKNY

Tämän kesän parhaita ostoksia on ollut Zaran beige pitsimekko, joka on osoittautunut todella monikäyttöiseksi! Mekko kun on helppo stailata tilaisuudesta riippuen joko päivä- tai iltakäyttöön. 

Ystäväpariskunnan kolmikymppisille yhdistin mekkoon konjakinväriset asusteet. Pitsi on sen verran koristeellinen materiaali jo itsessään, että asusteet voi pitää simppelinä. Koska kyseessä olivat grillibileet, valitsin jalkaan matalat ballerinat. Mukaan nappasin vielä rennon jakun suojaamaan illan viileydeltä. Juhlavamman lookin aikaansaamiseksi voisi jalkaan sujauttaa korot ja viimeistellä asun vaikkapa kauniilla clutchilla!
 

4 kommenttia:

  1. Ui ui sulla on toi makee RM:n laukku. Millainen se on ollut laadultaan, oon jo pitkään pohtinut moisen hankkimista? :)

    http://gold-script.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! :) Laukku on ollut käytössä nyt muutaman kuukauden ja näin ensi tuntumalta vaikuttaa laadun suhteen oikein hyvältä! Laukku on jämäkkää hyvälaatuista nahkaa, joka pysyy hyvin muodossaan. Laukku on myös todellinen tilaihme, sinne menee iso lompakko, kännykkä, avaimet, huulipuna, aurinkolasikotelo yms... En voi kun suositella laukkua! Itsekin olen jo alkanut haaveilemaan laukusta myös toisessa värissä! :)

      Poista
  2. Kiitos sulle kattavasta vastauksesta. Taitaapi olla munkin aika vihdoin kotiuttaa tuo laukku.:)
    http://gold-script.blogspot.com

    VastaaPoista