lauantai 24. elokuuta 2013

Rocking it!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic farkkusortsit, toppi & kengät - Zara, jakku - Mango, laukku - YSL, korvakorut - J.Crew 

Farkkusortsit ja kesäisen rento jakku päällä suuntasin Rihannan keikalle joitakin viikkoja sitten! Jalkaan tietysti korot ja korviin suuret statement-korvikset. Tukka vielä huolettomasti ylös ja keikkalook oli valmis! Keikka oli mielettömän hyvä ja tunnelma Hartwallilla katossa. Tanssimmekin itsemme uuvuksiin tyttöjen kanssa! Keikka oli omalta osaltani ihan ex tempore, minulta kun kysyttiin muutamaa tuntia ennen keikkaa huvittaisiko lähteä? No varmasti huvitti! 
Vielä kerran siis kiitoksia Hanna ja Kira ihanasta illasta!

 

7 kommenttia:

  1. Minäkin olin sielä. Mieletön keikka! Olisipa ollut hauska törmätä!

    VastaaPoista
  2. Ihana asu!! :) Voisitko joskus tehdä postauksen, jossa näkyisi se sun Stellan laukku? Olen ihaillut sitä jo jonkin aikaa :) Onko se kestänyt hyvin käytössä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kauniista kommentista! :)

      Laukku on vilahdellut muutamissa asupostauksissa ja parempaa kuvaa siitä löytyy tässä postauksessa:
      http://allthatglitterspt2.blogspot.fi/2012/11/rome-shopping.html.

      Tähän mennessä laukku on ainakin kestänyt käyttöä todella hyvin. Mulla kun on tapana aina välillä raahata todella paljon ja painavia tavaroita mukana, joten olin vähän huolissani siitä miten laukku kestää. Mutta täytyy kyllä sanoa että tähän mennessä laukku on kestänyt kovaakin käyttöä täysin vahingoittumattomana. Käytön jälkiä ei siis vuoden jälkeen ole havaittavissa oikeastaan ollenkaan! Olen kyllä ollut todella tyytyväinen laukun laatuun. :)

      Poista
  3. Moikka!
    Voisitko tänne blogiinkin laittaa reseptejä joistain terveellisemmistä herkuista, joita olet instagramin puolella jakanut? :) jos jaksat kertoa niin olisi myös kiva kuulla mitä kaikkea yleensä syöt päivän aikana ja miten liikut ym.

    Anksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Toki voin!! :) Mulla kun on maailman suurin herkkuhammas ja olen tässä kevään aikana siivoillut vähän ruokavaliota, joten terveellisiä herkkureseptejä on tässä ehtinyt kerääntyä... Jos kiinnostusta löytyy, voisin toki muutenkin kertoilla vähän ruokailustani ja liikkumisestani. Nekin kun ovat kokeneet jonkin verran muutosta tässä reilun puolen vuoden aikana!

      Poista
  4. Ehdottomasti kiinnostaa! Suklaan ystävänä erityisesti ne terveellisemmät suklaakeksit :) ja liikuntaan liittyvä postaus olisi myös ihana lukea.

    Anksu

    VastaaPoista