torstai 15. elokuuta 2013

Luksusaamiaisella!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic 
 Oletteko te käyneet Villipuutarhassa brunssilla? 

Anoppini vei minut ja mieheni siskon Villipuutarhaan tyttöjen brunssille tuossa keväällä ja ihastuin paikkaan ikihyviksi! Kahvila sijaitsee Kalliossa ja siellä tarjoillaan lauantaisin brunssia, tai oikeammin luksusaamiaista... Ja luksusta aamiainen todella on! 

Aamiainen sisältää herkkulautasen, jonka saa valita liha- tai kasvisvaihtoehdolla. (Lautasen saa myös siten että siinä on vähän molempia, joka sopii hyvin tällaiselle joka aina haluaa maistaa kaikkea!) Lautanen sisältää tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, juustoja, kahta erilaista hilloa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä lihavaihtoehdossa lautasella oli ihanaa kylmäsavukinkkua ja kasvisvaihtoehdossa uunibataatteja korianteri-valkosipuliöljyllä... Lautasen lisäksi pöytään tuodaan tuoreita croissantteja ja leipää, alkoholittomat omenaiset alkudrinkit, marjasmoothiet sekä ihanaa italialaista kahvia. Ja kahvilassa on pöytiintarjoilu, joten ei tarvitse kuin istua alas ja nauttia! Aika täydellinen tapa aloittaa lauantaiaamu, vai mitä sanotte?!

Tunnelmaltaan kahvila on todella söpö ja herttainen, mieleen tulee isomummon pitsiset pöytäliinat ja koriste-esineet. Sirot metalliset puutarhakalusteet ja seinien viherköynnökset sekä linnunlaulu todella luovat illuusion puutarhasta ja sisään astuessa tuntuukin siltä kuin astuisi toiseen maailmaan. Kahvilan palvelu on ystävällistä ja luksusaamiaisen lisäksi kannattaa testata vitriinin makeita herkkuja, sekä lounasaikaan ja muulloinkin tarjottavia herkullisia salaatteja! 

Luksusaamiaisen hinta on 20 euroa, jälkiruoka + 3 euroa ja kattauksia on yleensä kaksi, klo 10 ja 12.30. Pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen, sillä tilaa on rajoitetusti. 

Mitkä ovat teidän lempibrunssinne?

1 kommentti:

  1. Onpa tosiaan mukavan näköinen paikka. Hitsi vieköön, kun kaikki parhaat brunssimestat tuppaa olemaan melkein sielä stadin suunnalla.

    VastaaPoista