maanantai 5. maaliskuuta 2012

Exuviance

Kuten olen ennenkin maininnut, omaan herkän ja helposti kuivuvan ihon, ja varsinkin näillä talvipakkasilla on ihoni oireillut kosteuden puutteesta. Tuntuu siltä että vaikka kuinka rasvaan ihoa ja käytän hellävaraisia kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita, ei mikään tunnu auttavan! Kuivaan korppuihoon turhautuneena kävin parisen viikkoa sitten kosmetologilla ostamassa kokeilupakkauksen Exuviance-ihonhoitosarjaa luettuani siitä sivukaupalla loistavia arvosteluja. Varsinkin juuri kuivalle ja herkälle iholle oli sarjasta ollut suurta helpotusta, joten päätin antaa sarjalle tilaisuuden!

kuva google

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka käyttää tuotteissaan hellävaraista polyhydroksihappoa (PHA) ja jonka vaikutukseen tuotteiden teho perustuu. Tuotteet kuorivat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta paljastaen uudet ihosolut, samalla kosteuttaen sitä. Iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta kun vanha kuollut ihosolukko poistuu pinnalta.

Kokeilupakkaus sisälsi:
  • Gentle Cleansing Creme -puhdistusmaidon
  • Soothing Toning Lotion -kasvoveden
  • Multi-Protective Day Fluid SPF15 -päivävoiteen
  • Evening Restorative Complex -yövoiteen
  • Hydrating Eye Complex -silmänympärysvoiteen
  • Rejuvenating Treatment Masque -naamion
  • Rejuvenating Bionic Scrub -kuorintavoiteen
  • Hydrating Hand and Body Lotion -vartalovoiteen

Tuotteet riittävät aamuin illoin käytettynä noin kahdesta kolmeen viikkoon ja sinä aikana kyllä jo alkaa huomaamaan miten iho tuotteisiin reagoi. Alkuun iho saattaa hilseillä kun vanha iho kuoriutuu pois, mutta tämä on normaalia ja ohimenevää. Itse huomasin juuri näin käyvän, mutta ihon hilseily on vähentynyt ajan myötä.

Jo parin ensimmäisen päivän jälkeen huomasin kuivan ihon rauhoittuvan ja todella kosteutuvan tuotteista, ero oli huomattava verrattuna aiempaan. Jopa nenänpielet, jotka ovat olleet hilseilevän kuivat koko talven huolimatta ahkerasta rasvauksesta ja säännöllisestä kuorinnasta, ovat parantuneet selkeästi.

Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän kokeiluun, sillä sarja on tuntunut omalla iholla todella hyvältä. Nyt pikkupullojen lähennellessä loppuaan lähtee sarja varmasti tilaukseen suuremmassa pakkauskoossa! Ongelmana on kuitenkin ollut tuotteiden saatavuus, brittiläisissä nettikaupoista, joissa sarjaa myydään hyvin kohtuulliseen hintaan, ovat varastot jo useamman viikon näyttäneet nollaa, ilmeisesti saatavuudesta johtuvien ongelmien takia. USAsta tuotetta löytyy nettikauppojen hyllyiltä, mutta myyntiä on rajoitettu niin, että kaupat eivät saa toimittaa Exuviancea Yhdysvaltojen ulkopuolelle! Tänään kuitenkin huomasin ilokseni, että parin viikon sisällä tuotteita pitäisi taas olla tilattavissa brittikaupoistakin, yay!

2 kommenttia:

  1. Kiitos! :) En olekaan tänä vuonna vielä käyttänyt niitä, sillä yhdistän pastellifarkut niin vahvasti kevään ja kesän kanssa, että tuntuu vaikealta pukeutua niihin kun on lunta vielä maassa. Mutta otan haasteen vastaan ja yritän mahdollisimman pian kehitellä niiden ympärille asun joka toimisi jo näin maaliskuussa! :)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    eksyin lueskelemaan blogisi "vanhempaa" tuotantoa ja silmiini pisti juttusi Exuviance-tuotteista, ehkäpä siitä syystä että olen itse ammatiltani kosmetologi ja teen työtä Exuviance-tuotteilla. Aloinkin miettimään, miksi tilaat tuotteita nettikaupasta ulkomailta, kun Suomessa monet kosmetologit myyvät tuotesarjaa?? Halvanko hinnan perässä juokset? Suosittelisin ostamaan tuotteet suoraan kosmetologilta, jolloin tuet suomalaista yrittäjyyttä ja saat kaupanpäällisiksi ammattitaitoista neuvontaa niin tuotteiden oikean valinnan kuin käytönkin suhteen, tuotesarjakin kun on jokseenkin laaja ja monipuolisesti käytettävissä. Ihan vaan vinkkinä, niin saat kaiken irti sarjasta ja todennnäköisesti myös tuotteet vähemmällä vaivalla hyllyysi.

    VastaaPoista