torstai 1. maaliskuuta 2012

Collar Trend

Kaikista viimeaikojen trendeistä ehdottomasti mieluisin ja omimmalta tuntuva on ollut statement -kaulakorut! (No okei, pitsi ja nude ja pastellit tulevat kyllä ihan siinä perässä...) Rakastan, rakastan, rakastan niitä ja niitä on tässä viime aikoina tullut ihan kiitettävä valikoima kerättyäkin! Koska tykkään siitä, että vaatekaappi koostuu pääasiassa yksinkertaisista, jopa klassisista vaatekappaleista, mutta asussa pitäisi silti olla aina se jokin juju, ovat statement- korut taivaan lahja! Niillä saa helposti vaihtelua ja uutta ilmettä ilman että joutuu jatkuvasti vaatekaapin sisältöä uusimaan.

Koska olen niin ihastunut statement- koruihin, ja mielellään vielä oikein kiiltäviin (all that glitters, right?!) tai sitten metalli -ja helmiröykkiöihin, ei varmaan ole yllätys että nyt viime aikoina kauppoihin tiensä löytäneet erikoisilla kauluksilla varustetut vaatteet ovat myös mieleeni! Ja vielä parempi juttu ovat irtokaulukset! Näin voi vaatetta käyttää sekä erikoisella kauluksella että ilman!


Tämä Pinterestistä lainattu asukuva on esimerkiksi aivan hurmaava! Miten tyttömäinen ja sievä tuollainen kaulus on! Eikä asu paljon muuta kaipaa, kuten kuvasta näkyy! Näissä kauluksissakin mieleeni on säihke ja kimallus sekä klassiset helmet. Miten hyvältä tuollainen kaulus näyttäisikään silkkipaidan tai pörröisen neuleen kanssa!

kuvat eBay

Nämä kolme voisin ottaa kaappiini vaikka samantien! Mitenkäs te muut, tykkäättekö isoista koruista?

5 kommenttia:

  1. Siis aivan upeita! :) Itsekin olen haeskellut tuon vaalean tyylistä, missä on helmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin?! :) Tuo kyllä sitä jotakin asuun kuin asuun!

      Poista
  2. Tykkään ja paljon :D teen yleensä korut itse, mutta nyt on kultainen kausi menossa ja etenkin kello ja rannekorut :) Näyttävillä koruilla saa ilmettä muuten yksinkertaiseen asuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että kun osaisikin itse tehdä koruja! Sais juuri sellaisia kuin haluaa! :)

      Poista
  3. Ihania ! Jotenkin en vaan näe noita itsellä päällä :D Mutta todella kauniita on:))

    -Maria

    VastaaPoista