keskiviikko 29. helmikuuta 2012

animal print

Muistatteko kun reilu viikko takaperin haaveilin leopardihuivista vaatekaappiani piristämään? Se postaus ja siinä näkyvät inspiraatiokuvat aiheuttivat sen verran sydämentykytyksiä, että päädyin surffailemaan nettikauppojen valikoimia ja etsimään mieleisiäni huiveja.

Niitähän löytyikin sitten kaksin kappalein ja tänään posteljooni päätti ystävällisesti ilahduttaa minua tenttilukujen lomassa tiputtamalla ne postiluukusta! Ja voi että miten tyytyväinen olinkaan huivien väreihin!

Ensimmäisenä harmahtavan sävyinen leopardi, joka muistuttaa pashminaa ja tuntuu iholla niin pehmeältä...






Toisena väritykseltään hiukan räväkämpi leopardi, joka kuitenkin on toiselta puolelta haaleampi ja hillitympi! Tykkään siitä että kuvion voimakkuutta ja värejä voi säädellä kietomalla huivin eri tavoin! Tämä huivi on myös materiaaliltaan hiukan toista ohuempi.






Molemmat huivit eBaysta.

5 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa että bloggailet taas! Sun aikaisempi blogi oli yksi mun lemppareista, joten oli tosi kiva huomata että jatkat taas. Pitääkin lukea kaikki vanhat postaukset :) Sen verran jo luin, että huomasin että olet mennyt naimisiin. Onneksi olkoon!

    Tosi kivoilta näyttää molemmat uudet huivit. Itsekin ostin jokin aika sitten ohuen harmaan leopardihuivin, vaikka ennen olen eläinprinttejä vähän vierastanut. Niin se mieli sit vaan muuttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanuus! :) Mahtavaa että löysit tänne taas! Kiitos onnitteluista! :) Itsellä kyllä on käynyt samoin ton leopardikuvion kanssa. Kai sitä silmä on pikku hiljaa tottunut. Varsinkin jos värit ei ole liian räikeitä!

      Poista
  2. Oi vitsi, ihana tuo jälkimmäinen huivi. Kelpuuttaisin sen oikopäätä!

    VastaaPoista
  3. Mäkin tykkäsin sen sävyistä kovasti! :)

    VastaaPoista
  4. Moikka! Kiva blogi, löysin tänne just :)
    Mä tilasin kanssa jokuskus nuo ihan samat huivit, tosi kivoja oli, mutta myin ne jo eteenpäin kaverille :)

    VastaaPoista