torstai 2. helmikuuta 2012

Pearl statement

Näin pari kuukautta sitten Hennesillä suuren helmisen statement -kaulakorun jossa oli lukemattomia helminauhoja kiedottu toistensa ympärille. Koru osui silmääni, mutta kiireessä jätin sen kauppaan. Uudelleen kauppaan päästyäni olivat korut loppuneet. Äh! Kyllä jäi harmittamaan.

Sen jälkeen olen etsiskellut isoa helmistä koostuvaa statement -korua, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan! Shopbopin sivuilta löysin pari aivan ihanaa korua mutta hinta on hiukan liian suolainen, tuo helmisempi versio taitaisi irrota reilulla 150 eurolla ja tuosta toisesta saisi pulittaa yli 600 euroa... Hakusessa olisi siis jotain hiukan edullisempaa!

kuvat shopbop

Koruvinkit ovat siis tervetulleita!

7 kommenttia:

  1. oho ompa noil koruil hintaa :D mut hienoi ne kyl on! :)

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Itse hakusessa olisi jotain vähän edullisemmassa hintaluokassa! :)

    VastaaPoista
  3. These bracelets look beautiful! Just got a wonderful one by Swarovski, that reminds me a little of these:D

    Stop by some time:D

    xxx

    Mia's Little Corner

    VastaaPoista
  4. Mäkin rakastan isoja statement-koruja, mutta kivoja, ok-hintaisia on kyllä tosi vaikea löytää!:/ Itse olen onnistunut löytämään pari hennesiltä ja seppälästä, mutta lisää kaivattaisiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta! Mullakin nykyään huomio kiinnittyy koruosastolla aina ensimmäiseksi isoihin statement-koruihin! :)

      Poista
  5. Hei!
    Suosittelen seuraamaan lindexin valikoimaa, itselläni on viimeisen vuoden sisällä ostettu sieltä kaksi samantapaista korua kun tuo oikeanpuolimmainen(: mukavaa alkavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, olenkin huomannut että lindexillä on aika upeat koruvalikoimat nykyään! :) Pitää siis pistäytyä aina aika ajoin tsekkaamassa tilannetta! :) Mukavaa kevättä sinullekin!

      Poista