keskiviikko 22. helmikuuta 2012

New Lashes

Tänään aamulla kipaisin ripsihuoltoon, sillä edellisestä kerrasta oli ehtinyt vierähtää luvattoman pitkä aika... Laskeskelin että kolme onnetonta ripseä taisivat katsettani kehystää! (Omien lisäksi luonnollisesti... :D)

Täytyy myöntää että olen jäänyt aivan koukkuun näihin ihanuuksiin. Omat ripseni eivät koskaan ole olleet mitenkään kummoiset, joten ripsipidennykset voittavat omalla kohdallani ripsivärit mennen tullen! Turhamaista touhuahan tämä on, mutta pienet turhamaisuudet meille sallittakoon! Ja aamutoimet sujuvat kyllä hyvin joutuisasti kun silmämeikkiin ei arkisin tarvitse käyttää aikaa ollenkaan!

Omat ripseni käyn laittamassa Bellazissa Mechelininkadulla, ja mielestäni he tekevät aivan loistavaa työtä! Olen käynyt laitattamassa ripsiä myös parissa muussa paikassa, mutta lopputulos on ollut Bellazissa ehdottomasti paras! Pidän siitä että heidän käyttämät ripsensä eivät ole liian paksuja, joten lopputuloksesta tulee luonnollinen.




Kun ripset olivat kunnossa, kävimme mieheni ja ystäväni kanssa lounastamassa Dylanissa. Ja jos hehkutin aiemmin heidän brunssiaan, ei Dylanin salaattibuffet jää kauaksi taakse! Valikoimaa on vaikka millä mitalla, joten nälkäiseksi ei varmasti jää...

Tässä vielä päivän asua:
Image and video hosting by TinyPic

jakku & farkut - Zara, toppi & kauluri - gina tricot, kengät - Din Sko, kello - DKNY, aurinkolasit - Ray Ban

Nyt paluu kirjojen ääreen!

2 kommenttia:

  1. Voii miten kivannäköset lasit! Mikähän mahtaa olla mallin nimi ja mistä olet nuo ihanuudet hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli on Ray Banin 'Flattop Boyfriend' ja lasit ostin syksyllä San Diegosta, Nordstrom-tavaratalosta!

      Poista