perjantai 17. helmikuuta 2012

Leopard Inspiration

Viime aikoina olen ruvennut himoitsemaan ihan hirvittävästi leopardikuvioista muhkeaa huivia! Tykkään leopardikuviosta pieninä annoksina piristämässä muuten yksinkertaisempia asuja ja siihen tarkoitukseen huivi toimisi loistavasti! Toistaiseksi tätä asustetta ei ole kaapistani löytynyt, sillä ongelmana on lähinnä ollut omaa silmääni miellyttävän sävyn löytyminen. Haluaisin, että huivissa olisi kauniit haalean ruskeat sävyt, jotta voimakas kuvio ei olisi liian hallitseva! 


Näissä weheartit.comin kuvissa huivit ovat melko lailla sitä mitä haen. Täytyy tässä ehkä sukeltaa nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan tutkimaan josko sieltä löytyisi haluamaani!

9 kommenttia:

  1. Nyt tuli itsellenikin himotus tuollaiseen huiviin vaikka inhoan normaalisti leopardikuosia! =) Aivan ihania kuvia!

    -Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :) Itse tykkään leopardikuviosta pieninä annoksina jos se on kauniin sävyistä!

      Poista
  2. Muru! Tuo oikean ylälkulman kuva on H&M huivi! Se on se sama mikä mullakin on ja musta niitä on aina vähän väliä H&M valikoimissa! Joten tsekkaa sieltä! Puspuspuspu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana vinkistä! Kävin kurkkaamassa Hennesistä mutta tällä hetkellä tuota huivia ei ollut, joten malttamattomana tilasin netistä pari muuta vaihtoehtoa... :D Toivottavasti ois kivoja, muuten täytyy pitää silmät auki tuon varalta! :)

      Poista
  3. Leopardihuivi on iha must <3 Mulla on juurikin tuo Mrs. V:n mainitsema H&M:n yksilö, ja se on ollut todella ahkerassa käytössä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä miten sellainen ei ole aiemmin eksynyt kaappiini! :) Nyt on asia kyllä korjattava pikimmiten!

      Poista
  4. Niin, ja psst! My Fiinan sivuilta löytyi ainakin pari samantyyppistä huivia :)

    VastaaPoista
  5. Itseltäni yhdenlainen leopardihuivi jo löytyy, mutta haluaisin vielä vähän muhkeamman yksilön :)

    VastaaPoista