maanantai 6. helmikuuta 2012

Iltaa!

Se on taas maanantai ja paluu arkeen... Päivä vierähtikin töissä ja tulin juuri kotiin. Nyt on kyllä pää jotenkin ihan tukossa koko päivän sisällä istumisesta joten pakko lähteä vähän kävelylle haukkaamaan happea. Siihen päälle voisikin sitten vaikka kokeilla Nike Training Clubin vatsatreeniä ja sitten ruokaa!!! Tänään on pakko saada kana-fetasalaatti paistetuilla herkkusienillä. Aivan sairaan hyvää!

Onneksi nyt on tiistai, keskiviikko ja torstai aikaa keskittyä kouluhommiin ja töitä on vasta perjantaina. Tenttiviikot nimittäin alkavat uhkaavasti lähestymään ja siellä odottaa ainakin kolme kansiksen tenttiä joihin on pakko ehtiä lukemaan sekä yksi sopimusoikeuden tentti, johon ois erittäin hyvä ehtiä paneutua.

Tässä kuitenkin päivän asua, farkut ja jakku:


Kuvista tulee ihan pimeitä kun joutuu keinovalossa ottamaan mutta ei auta, kai se valokin kohta alkaa lisääntymään mitä pidemmälle kohti kesää mennään. Mutta nyt, ulos ja lenkille!

4 kommenttia:

  1. :o En tiennyt että olet taas aloittanyt blogin kirjoittamisen! Seurasin sitä vanhaasi ja toivoin salaa että joskus aloitat sen uudestaan! Ja nyt olen missannut että kirjoitat blogia taas :D No mutta onneksi löysin tämän :)

    -M-

    VastaaPoista
  2. Hei! Voi kun ihana kuulla! :) Joo, vanhaa harrastusta tuli aikaa myöten sen verran ikävä että oli pakko aloittaa uudestaan! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Itsekin tykkään, kivan tyttömäinen!

    VastaaPoista