maanantai 13. helmikuuta 2012

iHerb

Mitä tulee kosmetiikkaan, rakastan nettishoppailua. Varsinkin ihonhoitotuotteissa, hiustenhoito -ja muotoilutuotteissa sekä vartalotuotteissa, eli kaikessa missä värisävyä ei tarvitse kokeilla! Suurin syy on tietysti Suomen törkeän kalliit hinnat mitä tulee kosmetiikkaan sekä nettikauppojen paljon suuremmat valikoimat!

Tämän takia olinkin melkoisen järkyttynyt huomatessani, että olen aivan missannut mahtavan luonnonkosmetiikkaa ja lisäravinteita myyvän nettikaupan iHerbin. Hämärästi muistan siitä jotain lukeneeni, mutta kyseiseen nettikauppaan en ole tutustunut ennen kuin viime viikolla! Jostain syystä sinne kuitenkin nyt eksyin ja itse asiassa jämähdin sen ihmeelliseen maailmaan aivan luvattoman pitkäksi aikaa...

Nettisivut itsessään eivät ole parhaalla mahdollisella tavalla rakennetut, itse asiassa ne ovat aika sekavat, mutta kyllä sitä hetken harjoittelun jälkeen pääsee jyvälle asiasta! Postikulut eivät päätä huimaa ja kun pitää tilauksen alle 42 euron, ei tullimaksujakaan tarvitse maksaa. Erityistä plussaa asiakkaiden jättämistä tuotearvosteluista, joita on aina mielenkiintoista lukea. Ensi istumalta lähti jo pieni tilaus vetämään ja toistakin olen jo suunnitellut!

Ensimmäisellä kerralla ostoskoriin lähti Now Foodsin hyaluronihappoa sisältävä iltavoide sekä kosteuttava seerumi. Molemmat olivat saaneet todella loistavia arvosteluja ja reilun kymmenen dollarin kappalehinnalla niitä oli pakko päästä kokeilemaan!


Ihoni on melko ohut ja talvisin todella kuiva ja varsinkin nyt kovemmilla pakkasilla on alkanut tuntua siltä, että kuivuus aiheuttaa tavallista syvempiä juonteita kasvoilleni. Näiden ensimmäisten ryppyvoiteideni kanssa lähden siis taisteluun kuivaa ihoa ja ennenaikaisia ryppyjä vastaan!


Onko teillä kokemusta näistä tuotteista tai iHerbista yleensä? Mitkä ovat suosikkituotteenne siellä?
Nyt innolla odottelen, että posti tuo paketin kotiini ja pääsen näitä tuotteita testailemaan!

2 kommenttia:

  1. Me ollaan mieheni kanssa myös innostuneita tilailemaan tuolta iHerbsistä!:) Kaikki lisäravinteet ovat huimasti edullisempia ja tilaaminen on tosi helppoa. Kosmetiikkaa en ole vielä tilannut tuolta, mutta seuraavaan erään voisi kyllä laittaa jotakin uutta kokeiluun:) Oon ollu kaikin puolin tosi tyytyväinen Iherbsiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että te ainakin ootte ollut tyytyväisiä! Mä täällä malttamattomana odottelen koska paketti saapuu! :)

      Poista