maanantai 6. helmikuuta 2012

Nike Training Club

Sunnuntai-iltana kokeilin uutta treenituttavuutta, nimittäin Nike Training Club -mobiiliappia, jonka mies latasi viikonloppuna iPadiin.


Kyseessä on iPhoneen, iPadiin ja iPod Touchiin ladattavissa oleva sovellus, joka toimii henkilökohtaisena personal trainerina! Ohjelmassa on mahdollista valita harjoittelutaso ja treenitavoite sekä treenin kesto, jonka jälkeen ohjelma ehdottaa erilaisia ohjelmia!


Treenaaminen tämän sovelluksen avulla oli todella hauskaa. Aika kului nopeasti ja treeni oli todella tehokas! Valittavia ohjelmia on yli 80 joten valinnanvaraa riittää! Ohjelmista löytyy niin aerobista treeniä kuin lihaskuntoakin ja ohjelmia löytyy niin tietyille lihasryhmille kuin koko kropallekin.

Tämä jää kyllä varmasti käyttöön, sillä tämän avulla on helppo luoda uusia ja erilaisia treenikokonaisuuksia, joiden avulla saa vaihtelua treeneihin! Suosittelen!

3 kommenttia:

  1. jee, kommentointi toimii :) mulla on kans toi puhelimessa ladattuna, mutta en ole vielä oikein innostunut. Pitäisi joku kerta ajan kanssa kokeilla..

    VastaaPoista
  2. Mä myös latasin pari päivää sitten tän ja katselin muutamia harjoituksia. Näyttää tosi selkeältä kyllä, mutta tarvii vielä vähän tutustua lisää. Ehkä tästä saisi paljon uutta omaan kuntoiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon pari treeniä tehnyt ja oli kyllä tehokkaita! Lean legs -ohjelman jälkeen ainakin tiesi tehneensä jotain, sen verran kipeinä lihakset oli!

      Poista