sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Zaran kevät

Selailin tässä Zaran kevätmallistoa, ja se näyttää kyllä omaan silmään niin mieluisalta. Tänä keväänä muoti on oikeasti tosi kaunista! Paljon kauniita sävyjä, herkkiä kuvioita, ihania materiaaleja. Pimeän talven jälkeen väri näyttää aina niin kauniilta ja tänä keväänä sävyt ovat todella ihania! En ole kovin suuri kirkkaiden värien ystävä, vaan koen omaksi jutuksi enemmän pastellisävyt, murretut värit sekä haaleat auringon haalistamat värit. Ja niitä näyttää olevan paljon!

Tässä muutamia poimintoja Zaran sivuilta, jotka mielelläni kotiuttaisin omaan kaappiini!


Värikkäät bleiserit helpottavat arkipukeutumista, sillä ne toimivat ihan vaan valkoisen t-paidan tai siistimmän puseron sekä farkkujen kanssa. Muutamia koruja vaan piristämään kokonaisuutta ja asu on valmis! Toimii sekä päivä- että iltakäytössä!


Rakkaussuhteeni kauniisiin paitapuseroihin alkoi varmaan vuosi sitten eikä osoita kyllä ehtymisen merkkejä! Parasta niissä on niiden monikäyttöisyys. Ne toimivat minkälaisen alaosan kanssa tahansa ja ne muuntuvat niin arkeen kuin juhlaankin!
Omasta vaatekaapista on tähän mennessä löytynyt vain yksivärisiä puseroita, mutta viime aikoina olen alkanut haalimaan kuviollisiakin puseroita. Helppo tapa piristää muuten yksinkertaista asua! Tässä vasemmanpuoleisessa minua viehättävät kovasti puseron vesivärimaalausta muistuttavat värit!


Nämä alaosat veivät sydämeni! Mustavalkoinen hame on upea, ja sopisi niin iltamenoihin kuin juhlaankin! Mustat housut sopisivat loistavasti työkäyttöön ja itse asiassa mustat tuollaiset ovatkin olleet hakusessa jo pidemmän aikaa. Ostin vuosi sitten samanlaiset harmaina, ja ne nousivat kesällä lempihousuikseni töissä. Naisellista ja tyylikästä työpukeutumista! Myös nuo pitsisortsit olisivat ihanat lämpimiin kesäpäiviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti