keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa...

Pakkasta on vajaa parikymmentä astetta ja lunta loppuviikosta tulossa taas taivaan täydeltä, mutta aloin jo fiilistelemään kevään ja kesän tuloa ja kaikkia kivoja vaatteita, joihin saa taas lämpimämpien säiden tultua pukeutua... Onhan tänään jo helmikuun ensimmäinen!

Taisi olla se reissu Zaraan ja kaikki ne keväiset värit ja kukat ja kepeät materiaalit, jotka sekoittivat pääni!

Kokosinkin pari asukokonaisuutta Zaran löydöistäni joihin haluaisin pukeutua juuri nyt! Ainahan sitä saa haaveilla, eikö?! :)


Ekassa asussa uudet Zaran mustat sortsit, kukkapaita sekä beige clutch ja burguńdinväriset korkkarit. Tämä toimisi loistavasti iltamenoihin tai vaikka treffeille miehen kanssa... :)


Toisessa asussa yhdistin samaisen kukkapaidan burgundinpunaisen kynähameen ja samanväristen korkkareiden kanssa. Laukkuna toimi sama beige clutch ja koruina helmikorvikset ja kultainen kello!

Eiväthän nämä asut itseasiassa niin kovin kesäisiä ole, sillä molemmissa alaosat ovat tummat ja päälläni on mustat sukkahousut. Itseasiassa niitä voisi käyttää ihan piankin, jos vaan Suomen paukkupakkaset vähän lauhtuisivat. Nyt tuntuu siltä että jo ihan lyhyt kävelymatka autollekin olisi sukkahousuissa liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti