maanantai 27. helmikuuta 2012

Kevään suosikkeja

Surffailin tässä pitkästä aikaa Hennesin sivuilla ja voi että miten ihania kesäjuttuja sinne olikaan tullut! Paljon nudea, kamelia ja valkoista sekä muutamia värikkäämpiäkin ihanuuksia! Kokotilannekin vaikutti melkoisen hyvältä joten päätin kerrankin olla fiksu ja näpytellä tilauksen menemään sillon kun kokoja vielä on jäljellä! Yleensä nimittäin käy niin että ihastelen jotain mutta totean että ehtiihän sitä myöhemminkin ja myöhemmin kaikki pienet koot ovatkin loppuneet... Kuten kävi yhden ihanaisen nudebleiserin kanssa, mikä edelleenkin kaihertaa mieltäni!


No joka tapauksessa, sovitukseen tilasin parit ihanan väriset perusshortsit, pari klassista paitapuseroa sekä mulle aika rajun värisiä kukkajuttuja! :D Saa nähdä millaisia ne ovat luonnossa mutta nyt ainakin niistä tuli ihana kesäfiilis! Sävyt ainakin koneen ruudulla näyttivät tosi kauniilta, toivottavasti olisivat sitä luonnossakin! Ja lopuksi vielä valkoiset biksut. Biksuvalikoima näytti Hennesillä tällä hetkellä todella hyvältä, ja kokojakin on vielä tällä hetkellä hyvin saatavilla joten nyt on kyllä hyvä aika täydentää biksuvalikoimaa, mikäli sille on tarvetta!

8 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! En tiennytkään, että shortseja löytyy ruskeana! Kaupassa törmäsin ainoastaan mustiin.. Pitääkin tehdä heti tilausta näistä toisistakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en osannut päättää kummat tilaisin niin otin molemmat! :)

      Poista
    2. Ihanat shortsit, täytyypä käydä itellekin tilaa. Kiitti vinkistä ;)

      Poista
    3. Hyvä kun olin hyödyks! :) Toivottavasti on yhtä ihanat päällä kun kuvassa!

      Poista
  2. Tilasin nuo samat ihanat bikinit, ja itseasiassa kahdet muutkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, munkin ois kyllä niin tehnyt mieli laittaa muutamat muutkin biksut tilaukseen! :D

      Poista
  3. Tilasin tuon ensimmäisen nuden paidan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihana! Toivottavasti on hyvä päällä! :)

      Poista