torstai 8. maaliskuuta 2012

Päivän asu ja kuulumisia

Kuvittelin että tenttiviikkojen jälkeen kiireet hiukan helpottaisivat ja pääsisin takaisin normirytmiin. No niin ei kuitenkaan ole käynyt, sillä otin tässä pienen remonttiprojektin hoitaakseni. Velipojan opinnot ovat loppusuoralla ja niinpä hän tyttöystävineen muuttaakin takaisin tänne Etelään. Koska he eivät itse ole täällä, lupasin hoitaa heidän remonttinsa ennen kuin muuttokuorma viikon kuluttua saapuu! Urakka alkoi viime viikonloppuna ja tässä olisi nyt tämän viikon loppuun aikaa saada urakka valmiiksi, joten hommia on riittänyt! Joka ikinen vapaahetki mitä on töiltä ja koululta liiennyt on mennyt maalatessa ja tapetoidessa, mikä on näkynyt hiljaiselona bloginkin puolella! Nyt on onneksi kolme kokonaista päivää aikaa saattaa urakka päätökseen, minkä jälkeen toivoisin arjen vähän rauhoittuvan!

Tässä kuitenkin päivän asua kun kävin Helsingin Yliopistolla Naistenpäivän juhlassa, jossa luennoitiin naisten asemasta niin työelämässä kuin ympäri maailmaakin. Puhujan korokkeelle nousi mm. presidentti Tarja Halonen. Mielenkiintoisia juttuja, kun itse ei omien opintojen puolesta tule aiheeseen törmättyä! Luennon jälkeen käytiin vielä kilistelemässä Naisten päivän maljat Loisteessa! Kaikin puolin kiva ja rentouttava ilta, nyt jaksaakin taas aamulla suunnata työmaalle!
Image and video hosting by TinyPic
paita - Zara, jakku - H&M, farkut - American Eagle, kengät - Rizzo, kaulakoru - eBay, kello Michael Kors

4 kommenttia:

  1. Ai mitä, remontoit toisten puolesta? No huh, oletpa kiltti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D No joo, remppaaminen on mun mielestä jotenkin kivaa kun näkee tuloksen heti! Ja mun veli ei oo mitenkään kätevä käsistään eikä kiinnostunu remppaamisesta niin täytyy vähän jeesata! :D

      Poista
  2. Hei, aivan huippua, että olet taas alkanut bloggaamaan! Luin edellistä blogiasi myös ja olit mun ehdoton lempparibloggaaja! Kylläpä piristi päivää, kun löysin uuden blogisi. Jee! =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihana! :)
    Kylläpä piristi mieltä tulla pitkän päivän jälkeen kotiin ja löytää tällainen kommentti! :D Tervetuloa taas mukaan!

    VastaaPoista