torstai 15. maaliskuuta 2012

Sam Edelman: Wilma booties

Tiedättekö kuinka joidenkin trendien kohdalla käy niin, että aluksi ajattelee että en tykkää, ei ole mua ja sitten jossain vaiheessa havahtuu siihen, että yhtäkkiä se juttu tuntuukin ihan kivalta, ja kohta jo miettii miten on selvinnyt ilman kyseistä vaatetta tai asustetta...

Näin kävi omalla kohdallani wedge- koron kanssa. Alkuun ajattelin, etten tykkää yhtään ja sitten yhtäkkiä huomasin miettiväni miten hyvin wedge- korolla varustetut nillkurit sopisivat asuun kuin asuun. Niitä voisi käyttää farkkujen ja hameiden ja jopa shortsien kanssa... Viimeinen silaus oli se, kun näin nämä mokkaiset Sam Edelmanin Wilma- nilkkurit yhdessä lempiblogeistani, Wendy's Lookbookissa. Tiesin että ne oli saatava!

Image and video hosting by TinyPic

Monta viikkoa ihastelin nilkkureita Nordstromin ja Shopbopin sivuilla, kunnes vihdoin tein päätöksen niiden tilaamisesta. Lähinnä omalla kohdallani arvelutti se, etten ole kyseisen merkin kenkiä koskaan sovittanut joten en ollut varma koon valinnasta! No niinhän siinä sitten kävi, että kun vihdoin päätin näpytellä tilauksen menemään, oli oma kokoni loppunut kaikista nettikaupoista! Ähh, miksi sitä aina pitääkin empiä kaiken kanssa niin pitkään... Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin yhden parin omaa kokoani eBaysta!

Ja tänään finally, pitkällisen etsinnän ja odotuksen jälkeen they're here, they're here!!! Vähän jännitti pakettia avatessa miten koko ja istuvuus osuisivat kohdalleen, mutta ne ovat täydelliset! Koko oli juuri oikea ja kengän lesti istuu muutenkin jalkaani todella hyvin! Lisäksi tykkään siitä, että ne eivät ole kovin massiiviset (kuten wedge -korolla varustetut kengät usein ovat...) vaan sopivan sirot ja naiselliset, joten sopivat hyvin niin toimistolle kuin iltamenoihinkin!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Miten te muut, ihastutteko päätä pahkaa uusiin juttuihin vai oletteko hitaasti lämpenevää sorttia? Ja eihän sitä kaikesta tarvitse edes tykätä! Mutta usein se vaan on niin että pikkuhiljaa se silmä tottuu...

7 kommenttia:

  1. Joo, tosi moni juttu on sellainen, mistä alkuun ei diggaa ollenkaan. Leggarit ehkä paras ja yleisin esimerkki!

    VastaaPoista
  2. moiks! mitä kokoa siun ysl clutch on? oon kehittänyt itselleni iha jäätävän addiktion siitä, pakko tilata!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Clutchini on kokoa large, omasta mielestäni täydellsen kokoinen iltalaukuksi! Mahtuu muutakin kuin pelkkä puhelin ja huulikiilto! :)

      Poista
  3. Hei!
    Näin myöhään heränneenä... Missä koossa tilasit nämä ja mitä kokoa normaalisti käytät? Itsekin haaveilen Sam Edelmanin kesäkengistä mutta jahkailen koon kanssa...

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Yleensä käytän kokoa 36, joskus 37 saattaa olla myös sopiva, mutta esim. Zaran kengissä 36. Nämä tilasin koossa 5,5, uskoisin että myös koko 6 olisi ollut ihan ok!

    VastaaPoista
  5. This is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Brief but very accurate information… Appreciate your sharing
    this one. A must read article!
    Also see my website :: Cloud Server Hosting

    VastaaPoista