keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Pink pants

Eräs lukija toivoi postausta siitä, miten yhdistellä pastellifarkkuja ja niinpä loinkin kolme asukokonaisuutta viimevuotisten vaaleanpunaisten farkkujeni ympärille! Miellän pastellifarkut kesävaatteeksi, joten farkut ovatkin olleet talviteloilla tähän saakka, mutta nyt auringon säteiden pilkistellessä alkavan kevään merkiksi, onkin jo aika kaivella ne kaapista esiin!

Suurin pelkoni pastellifarkkujen kanssa on näyttää hattaralta, joten hempeän vaaleanpunaisia farkkuja tasapainotan aina neutraaleilla väreillä. Valkoinen, musta, harmaa ja nude toimivat hyvin vaaleanpunaisen kanssa!

Ensimmäinen kokonaisuus on rento ja arkeen sopiva, vaaleanpunaiset farkut on yhdistetty mustaan puseroon ja nahkatakkiin. Kokonaisuutta on piristetty harmaan sävyisellä leopardihuivilla, ja jalassa on mustat korot. Oikeastaan olisin halunnut pukea mustat nilkkurit asun kanssa, mutta koska ne jäivät viikonlopun jäljiltä autoon, näiden oli kelvattava!

Image and video hosting by TinyPic

Farkut, pusero ja nahkatakki - Zara, huivi - eBay, kengät - Enzo Angiolini

Toinen kokonaisuus on myös arkeen sopiva, mutta siistimpi kuin ensimmäinen. Olen yhdistänyt vaaleanpunaiset farkut pehmoiseen vaaleanharmaaseen neulepuseroon, ja lisännyt asuun ryhtiä mustan jakun avulla. Hieman eloa asuun tuo helmistä tehty statement-kaulakoru ja hopeanvärinen kello. Neutraaliin värimaailmaan sopivat mustat kengät ja laukku.

Image and video hosting by TinyPic

Farkut ja jakku - Zara, neulepusero - gina tricot, kaulakoru - eBay, kengät - Enzo Angiolini, laukku - YSL, kello - Michael Kors

Kolmas asukokonaisuus sopisi vaikkapa drinksuille tyttöjen kanssa tai syömään miehen kanssa! Vaaleanpunaiset farkut on yhdistetty tyttömäiseen, raikkaan valkoiseen pitsipuseroon jonka päälle on taas lisätty musta jakku tuomaan ryhtiä ja särmää, jottei asu olisi liian imelä. Samaa linjaa jatkavat mustat kengät ja laukku, ja hopean väriset asusteet varmistavat ettei kokonaisuus ole ällömakea!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Farkut ja jakku - Zara, pitsipusero - Cubus, kengät - Enzo Angiolini, laukku - YSL, kello - Michael Kors, kaulakorut Thomas Sabo

Mikään vaatekappale ei kyllä huuda kesä niin kuin pastellifarkut! Ja neutraaleihin väreihin yhdistettynä niistä on mahdollista loihtia arkenakin toimivia siistejä asukokonaisuuksia! Ihastelin tuossa aiemmin keväällä vaalean liloja farkkuja, mutta viime aikoina olen alkanut mieltyä myös raikkaampiin väreihin kuten vaaleankeltaiseen ja mintunvihreään, kunhan ne ovat riittävän vaaleita, melkeinpä jopa  haalistuneen värisiä...

Oletteko te hurahtaneet pastellifarkkuihin?

12 kommenttia:

  1. Heippa Elina! Nyt on minunkin pakko jättää jälkeä tänne kommenttiboksiin, nimittäin WOW, tämän upeammaksi eivät asukokonaisuudet vaaleanpunaisten farkkujen kanssa voi mennä! Etenkin nuo kaksi viimeisintä<3 Ja muutenkin olen kyllä aivan samoilla linjoilla kanssasi; pastellisävyiset farkut houkuttavat kyllä, mutta nimenomaan erittäin haaleina, muuten voisi olla liian suuri harppaus tällaiselle varovaiselle pukeutujalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! :) Kiitos kauniista sanoista!
      Sanos muuta, mäkin olen aika varovainen värien ja printtien suhteen, kirkkaat värit vaan ei tunnu yhtään omalta! Tai vähintäänkin ne pitää sitten yhdistellä muuten hyvin neutraalien värien kanssa, color blocking ei todellakaan ole mua varten!

      Poista
  2. Tosi kivat pöksyt, ja sopii kyllä tosi monenlaiseen asuun!:) Oot ollut ihan aikaas edellä kun oot jo viime vuonna tuommoset hankkinut!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niistä tosiaan on aika moneksi. Ihan oli unohtunut kun ei niitä talvella tule käytettyä! Hahaa, yleensä olen aika jälkijunassa monen asian suhteen kun uudet asiat aina vaatii vähän totuttelua ennen kun silmä tottuu! :D

      Poista
  3. Niin upeita ja tyylikkäitä asuja kaikki :) Itekkin oon ettinyt vaalean mintunvihreitä housuja, mutta vielä ei oo tullut vastaan oikeaa kokoa. Mutta nyt kyllä himottaa nuo vaaleanpunaiset... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsellä on parit mintunväriset tullut vastaan ja yhdet keltaisetkin, mutta ne olivat kaikki liian kirkkaita, hakusessa olisi vaaleampaa...

      Poista
  4. Mielettömän kauniita kokonaisuuksia. vaude! Itse hurahdin pastelliin, mutta mintunvihreät housut vaihtuivat turkoosiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Turkoosikin kuulostaa ihanan kesäiseltä!

      Poista
  5. Harmi, kun minulla ei näy täällä työkoneella blogisi kuvat :/ Täytyy kotiin päästyä kahlata kaikki kirjoituksesi läpi :)

    Ihanaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tarkoituksena varmaan estää työntekijöiden blogisurffailu! :D Ihanaa torstaita sinnekin!!!

      Poista
    2. Ton alimman asun kylä toteutan heti, kun löydän jostain hyvin istuvat pastellifarkut :)

      Poista
  6. Niin kauniita ja tyylikkäitä asuja! :)

    VastaaPoista