sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Coffee and Pancakes

Kiireetön ja rauhallinen aamupala, lehteä tai lempiblogeja lueskellen ja useampi kuppi kahvia kaikessa rauhassa on kyllä ihan luksusta. Tämä onkin yksi viikonloppujen parhaita puolia ja asia josta en hevillä luovu!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Myös aamiaispöydän tarjottavat vaihtelevat viikonloppuisin. Arkiaamujen kaurapuuro vaihtuu bageleihin, munakkaaseen, hedelmäsalaattiin tai vaikkapa pannukakkuihin!
Tänä aamuna halusin hemmotella itseäni makealla aamupalalla. Mies on tällä hetkellä reissussa, joten käytin tilaisuutta hyväkseni, sillä hän harvemmin haluaa aamiaiseksi makeita herkkuja. Jotta aamiainen olisi sekä herkullinen, että terveellinen, päätin tehdä proteiinipannukakkuja! Banaanin ja mustikoiden kanssa pannarit maistuivat taivaalliselle. Viikonlopun kunniaksi lisäsin koko komeuden päälle hiukan siirappia!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyt onkin aika ryhtyä hommiin. Tiedossa ainakin siivoamista, pyykinpesua, paperitöitä, treenaamista ja toiveissa olisi päästä aloittamaan makuuhuoneen kuvakollaasin kasaaminenkin! Ihanaa sunnuntaita!

15 kommenttia:

  1. Ohhoh mikä aamun aloitus! Kelpais :)

    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Oi oi, onpa hyvän näköistä! :) Haluaisitko antaa proteiinipannareiden reseptin? Olen niiiiin iloinen, että olet jatkanut bloggaamista! Seurasin aktiivisesti, joskin hiljaisesti vanhaa blogiasi. Jossa muuten jakamasi reseptit olivat aina ihan sikahyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva että olet löytänyt nyt tännekin! :) Ja kiva kuulla! Laitan reseptin blogiin! :)

      Poista
  3. Oi nyt rupes tekee mieli pannareita! Ihanan näköistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä proteiinipannareiks tosi hyviä! :) Ja sai syödä hyvällä omallatunnolla!

      Poista
  4. Voi että on ihana aamupala! Täällä itse kävin hesessä kun.mieheni on poissa ja täten ei ole tekemässä minulle ruokaa:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :) Ei kuulosta yhtään hassummalta siis aamupala sielläkään!

      Poista
  5. Heippa!

    Selailin blogiasi läpi taas kerran ja voi vitsit, että tykkään tyylistäsi! Ihania asuja yksi toisensa jälkeen, etenkin ihailen taitoasi käyttää statement-koruja. Siitä inspiroituneena pyörinkin hetken eBayn ihmeellisessä maailmassa, ja sinä kun tunnut ostelevan sieltä paljonkin, niin olisiko jotain vinkkejä jaettavana? :) Se on itselleni ihan vieras paikka vielä ja olen niin kovin skeptinen tuollaisissa!

    Täytyy liittyä ihan lukijaksi, mukavat sunnuntain jatkot! :)
    - Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ihanaa kun viihdyit! :) Ja kiitos kovasti kauniista sanoistasi Taidankin laittaa sulle ihan sähköpostilla juttua tuosta eBaysta, siitä kun taitaa tulla pidempi juttu! :D Ihanaa sunnuntain jatkoa!

      Poista
  6. Kuulostaa ihanalta sun aamu :) ja nam mikä aamupala! Nyt tekee kyllä pannaria mieli :)

    VastaaPoista
  7. Oi, nam! Noilla lähtee varmasti päivä hyvin käyntiin! :)

    VastaaPoista
  8. Oi mums - aamu ei voi alkaa huonosti jos syö pannareita aamupalaksi! :)

    VastaaPoista