keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Electric blue

Tänään on taas aurinko hemmotellut meitä! On se kiva että vaikka lunta tulee huhtikuussa, on välillä tällaisiakin päiviä, jotka pitävät yllä toivoa keväästä...

Tänpä takia päätin uhmata lumikinoksia ja pukeutua nahkatakkiin. Loppumetreillä heitin kuitenkin vielä höyhenliivin siihen päälle lämmikkeeksi, mikä tuntui kyllä olevan ihan hyvä veto...

Kävin tänään Turussa kuuntelemassa Johdannaisinstrumentit -luentosarjan vikan osan. Nyt on luennot paketissa ja tenttiin lukeminen voi alkaa. Jos sitä kerrankin aloittaisi ajoissa ja säästyisi viime hetken panikoinnilta! Mulla on tämän kurssin lisäksi tällä hetkellä yksi toinenkin todella mielenkiintoinen kurssi, Behavioral Finance, johon lukeminen on oikeasti kivaa ja mielenkiintoista. Hyvä näin, sillä toukokuun tenttiviikoilla on myös tiedossa useampia ei niin mielenkiintoisia tenttejä, joihin lukeminen on kyllä aikamoista puurtamista!

Mutta siis, tämän päivän asuna sähkönsinistä ja mustaa.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mulla alkoi muuten tänään pääsiäisloma, jee!

13 kommenttia:

  1. Kaunis asu! Ja mukavaa pääsiäistä Elinalle! :)

    VastaaPoista
  2. Ei sit muuta kun hyvää lomaa ja tsemppiä tenttiin :)

    VastaaPoista
  3. Pirteän värinen paita (sopii sulle!) ja voi juku noita sun hiuksia - kade! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla mun ainoa oikeesti räikeän värinen vaate! :D Hih, kiitos!

      Poista
  4. Upea asu jälleen kaunotar :) ja Aurinkoista lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! :) Hyvää pääsiäistä sinnekin!

      Poista
  5. Hurjan kaunis asu taas kerran :) Minulta löytyy hyvin samannäköinen pusero Zarasta, ihan lemppareitani värinsä puolesta! En voi muuten olla ihailematta hiuksiasi, aivan uskomattomat! Oikein hyvää lomaa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! :) Toi on kyllä todella monikäyttönen ja kiva peruspusero. Itseltäkin löytyy kaapista useampana värinä ja lisääkin voisin kotiuttaa jos vastaan tulee kivoja värejä!

      Poista
  6. Ihana asu taas jalleen! Kivaa lomaa :)

    VastaaPoista
  7. Wau! Tosi tyylikäs yhdistelmä, jossa on sopivasti rokkia ;)) Ja sun hiukset on kyllä kerrassaan upeat <3 :) Rentouttavaa pääsiäistä, Elina!

    VastaaPoista