sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hampuri

No nyt on ihana tyttöjen viikonloppu takana ja sitä on taas kotiuduttu! :)
Tarkoituksena oli päivitellä reissusta, mutta mun kone ja ystäväni nettiyhteys eivät löytäneet yhteistä säveltä!

Torstaina Hampuri kylpi auringossa ja vietimme päivän kävellen kaupungilla, pysähdellen kahville ja viinilasillisille ja nautiskellen säästä!










Seuraavana yönä satoikin lunta ja sää muuttui harmaammaksi. Niinpä perjantain ja lauantain vietimme hiukan shoppaillen ja ennen kaikkea syöden!!!


Kuten kuvista näkyy, ruoka olikin suuressa osassa matkallamme! Ihania aamupaloja, lounaita ja istuskelua niin ystäväni luona tapasten merkeissä kuin kaupungillakin. Lauantai-iltana menimme syömään älyttömän hyvää sushia ravintolaan, jonka nimi oli raw like sushi. Harmillisesti jätin kameran kotiin siltä varalta että lähtisimme haistelemaan Hampurin yöelämää! Sushiöverit vedettyämme olimme kuitenkin aivan liian täynnä jaksaaksemme liikkua ja niin koti-ilta lempparisarjojen ääressä vei voiton... Onnettomia tapauksia... :D

Rentouttava reissu oli joka tapauksessa ja on se kumma miten muutaman päivän maisemanvaihdos voikin irrottaa arjesta niin täysin!

2 kommenttia:

  1. Minä ja mieheni ollaan kans aika onnettomia viihteelle lähtijöitä :D

    Vuosipäivä kun vietettiin, laitettiin itsemme bilekuntoon ja tarkoitus oli illallisen jälkeen lähteä katsomaan helsingin yöelämää. Vaan ei jaksettu. Amsterdamissa ollessamme mentiin joka ilta aikaisin nukkumaan. Sama juttu aina :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa niin tutulta! :D Varsinkin reissussa sitä aina päivisin tekee niin paljon kaikkea että illalla on ihan poikki... Meillä oli häämatkalla vähän sama meininki, muutamana iltana sitä sitten kyllä pakotettiin itsemme lähtemään, koska tuntui siltä että esim. Las Vegasissa tai New Orleansissa ei vaan voi jäädä hotellihuoneeseen vaikka kuinka väsyttäis! Mutta aika harvassa oli ne illat kun jaksettiin mihinkääm enää illalla lähteä... :)

    VastaaPoista