lauantai 14. tammikuuta 2012

Not to prime is a crime!

En ole ikinä omistanut primeria, mutta viime aikoina olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että meikkipussini ei ole täydellinen ilman tätä tuotetta. Niinpä pyhitinkin perjantai-illan pienelle tutkimustyölle! Haluan aina lukea muiden ihmisten kokemuksia ja mielipiteitä uusista tuotteista ja sephora.comista löytyykin yleensä runsaasti arvosteluja! Arvostelujen (ja saatavuuden) perusteella valitsin top 4 primeria jotka itseäni kiinnostavat.


Primerilta odotan lähinnä sitä, että se peittäisi suurimmat ihohuokoseni ja tasoittaisi ihon sävyä jo ennen meikkivoidetta, sekä tietysti parantaisi meikkivoiteen levittymistä ja kestoa. Aikamoisia vaatimuksia yhdeltä tuotteelta!

Pitkällisen pohdinnan jälkeen valitsin nyt Too Facedin Primed&Poreless Bronze tint-primerin, toivottavasti se olisi kokeilemisen arvoinen!

Onko kukaan muu kokeillut mitään näistä? Tai onko teillä suositella jotain muuta loistoprimeria?

4 kommenttia:

  1. En ole itse kokeillut, mutta olen kuullut että tilaamasi tuote olisi hyvää. Mistä ostit tuon?

    VastaaPoista
  2. Toivotaan! :) Tilasin primerin lookfantastic.comista!

    VastaaPoista
  3. Itsekin olen vasta vähän aikaa sitten tutustunut primereiden maailmaan. Omani on Sephorasta sitä sephora-merkkiä ja hyvin on toiminut, siitä tulee paljon sileämmän näköinen iho kuin jos laittaisi vaan pelkkää meikkivoidetta.

    VastaaPoista
  4. Mahtavaa kuulla, toivottavasti omani kanssa käy samoin! :) Olisi pitänyt ehkä pari kuukautta sitten jenkeissä käydessä havahtua tähän asiaan ja pyytää Sephoran henkilökunnalta suosituksia, yleensä ne menevät aika nappiin!

    VastaaPoista