torstai 12. tammikuuta 2012

Ombre Hair

Olen tässä jonkin aikaa pohtinut hiusteni väriä, sillä ne on värjätty lokakuun alkupuolella suklaanruskeiksi, mutta koska pituuksissa on ollut melko vaaleata väriä alla, on ruskea väri haalistunut aika paljon juuri latvoista. Tavallaan kuitenkin tykkään tavasta millä hiukset ovat haalistuneet melkein liukuvärjätyn näköisiksi, ja tässä nyt tulikin mieleeni että mitä jos sitä lähtisikin korostamaan tätä efektiä?!

Ihastelin ombre-trendiä hiuksissa jo viime keväänä ja nyt alkoivat liukuvärjätyt hiukset taas kummittelemaan mielessäni! Jos sitä laittaisi vähän vaaleata raitaa latvoihin kirkastamaan yleisilmettä ja lisäämään hiukan kontrastia tyven ja latvojen välillä, kuitenkin sillä tavalla että yleisilme säilyy luonnollisen näköisenä!


kuvat google

Kollaasin kuvissa sävyerot ovat pääasiassa hiukan liian voimakkaita, ihan noin vaaleita en latvoista haluaisi, mutta idea kuitenkin tulee selväksi. Tuollainen hiukan ylikasvaneen näköinen, rento auringon haalistama surffitukka miellyttää silmääni kovasti. Olen muuten huomannut että aina kesää kohti mennessä alan himoitsemaan astetta vaaleampia hiuksia, ja vastaavasti syksyllä suunta on tummempaan.

Ei kai tässä muu auta kuin suunnata luottokampaajan osaaviin käsiin, mitä pikemmin sitä parempi!

2 kommenttia:

  1. Aevan ihana toi Laurenin tukka! voih kelpais kylla mullekin :)
    Ainoa miinus on kylla niinkuin sanoit vahan liian 'rajut' varierot latvan ja juuren valilla..

    VastaaPoista
  2. Joo juuri näin! Toivottavasti löydetään kampaajan kanssa juuri se omaa silmää miellyttävä yhdistelmä tummempaa ja vaaleampaa. :)

    VastaaPoista