keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskiviikko

Tänään on ollut ihana päivä! Aamulla kävin hiukan asioilla ja puolilta päivin suuntasin salille elämäni ensimmäiselle kahvakuula-tunnille. Olen malttamattomana odottanut tunnille pääsyä jo pari viikkoa, mutta tunnit ovat saaneet salilla niin innokkaan vastaanoton, että niille osallistumisesta on voinut vain haaveilla... Tänään siis oli minun vuoroni päästä kokeilemaan tätä mahtavan monipuolista treeniä ja voi vitsit miten tehokkaalta se tuntui! Sykkeet olivat katossa ja jalat tärisivät tunnin jälkeen, loistavaa!

Salin jälkeen suuntasinkin kampaajalle toteuttamaan haaveilemaani liukuväri-lookia! Viime viikolla kävin hiukan jo raidoittamassa tyveä samalla värillä kuin millä lokakuussa värjäsimme hiukseni, jotta oma tyveni ei näyttäisi niin harmaalta ja laittamassa vähän vaaleita raitoja latvoihin. Mutta kuten kuvasta näkyy, yleisilme ei vielä juurikaan vaalentunut joten päätimme kampaajani kanssa jatkaa prosessia tänään!

Päivän asuna toimi ruskea silkkipusero ja mustat farkut sekä musta statement-kaulakoru:
Kuvaa uusista hiuksista tulossa myöhemmin, nyt on ryhdyttävä lukemaan. Peliteorian pariin siis!

2 kommenttia:

  1. Kahvakuula on kyllä hyvää treeniä!Tunnin jälkeen todellakin tietää tehneensä töitä! Pääsen taas huomenna kahvakuulailemaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo odotan innolla miltä lihaksissa tuntuu huomenna ja ylihuomenna, pääseekö sitä edes sängystä nousemaan... :D Nautihan tunnistasi, mulla on kanssa perjantaille varattu seuraava! :)

    VastaaPoista