sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Viikonloppubrunssi!

Eilen oli hiljaiseloa blogin puolella, sillä vietin koko päivän perheeni kanssa! :) Aamu alkoi tyttöjen brunssilla äidin ja pikkusiskon kanssa Dylanissa, jossa on mielestäni kaupungin paras brunssi!

Vai mitä sanotte, miltä tällainen päivänaloitus näyttää?!











Rakastan brunsseja ja tykkään aina kokeilla uusia paikkoja!

Mutta Dylanin brunssille palaan kerta toisensa jälkeen aina uudestaan ja uudestaan. Brunssilta löytyy mielettömän runsaiden salaattipöytien lisäksi perinteiset karjalanpiirakat, munavoit, leivät, croissantit, leivänpäälliset, hillot, hedelmät, makeat palat, mehut ja älyttömän hyvä kahvi. Ja viikonloppubrunssiksi 15 euron hinta on tarjontaan nähden mielestäni hyvin edullinen!

8 kommenttia:

  1. Apua, miten tuolla osaa valita, kun ihan täällä ruudun takaakin tulee sellainen tunne että mä haluan tuota ja tuota ja tuota...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä kyllä osaakaan! :D Itse aina sorrun rohmuamaan kerralla kaikkea, ei siis minkäänlaista itsehillintää kun tuonne pääsen!

      Poista
  2. Ihanan näköinen brunssi! Dylania ei ole vielä tullut kokeiltua, vaikka brunssien suuri ystävä olenkin :) Minkälainen systeemi tuolla on, eli onko tapana varata pöytä vai mennä vain tarpeeksi ajoissa paikalle/luottaa tuuriin, että saa paikan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi! :) Ja kannattaa ehdottomasti varata pöytä!!!

      Poista
  3. Thanks, I liked your blog too! :)

    VastaaPoista
  4. Ooh, ihanan näköinen brunssi! Pitää ehdottomasti testata heti kun tulen Helsinkiin :))

    VastaaPoista
  5. No huhhuh! En ole varmaan eläissäni nähnyt tommosta brunssia! :)) Uskon, että tuolta ei kukaan lähde tyhjin vatsoin.. päinvastoin, varmaan pyörimällä!

    VastaaPoista
  6. Pitää kyllä paikkansa! :) Mutta onneks tuolla tulee aina syötyä paljon salaatteja ja hedelmiä niin brunssin jälkeen on yleensä aika hyvä olo vaikka loppupäivän pärjääkin aika kevyellä ruokailulla!

    VastaaPoista