tiistai 10. tammikuuta 2012

Paluu arkeen

Nyt kun on joulu ja uusi vuosi juhlittu pois alta, arki voi taas alkaa! Tässä jo malttamattomana odottelen paluuta luennoille, ja paluuta normaaliin ruoka- ja treenirytmiin! Lomalla kun jäi herkuttelu taas vähän päälle ja vastaavasti satunnaisia lenkkejä lukuunottamatta treenailu vähän taka-alalle.

Nyt on taas aika korvata sohvalla rentoilu ja telkkarin tuijottaminen ja suunnata salille, spinningiin, lenkkipolulle...

Tähän ryhdistäytymisen tueksi sopiikin loistavasti kodinkoneperheemme uusin tulokas, mehulinko! Sen avulla pyöräyttelen herkullisia hedelmä -ja vihannesmehuja aamujen piristykseksi. Tämän aamun mehu sisälsi omenaa, päärynää, pinaattia ja selleriä.







Vihannesten tummanvihreä väri lupaa puhdistavia detox-vaikutuksia tyhjään vatsaan ja kokonaisuudessaan lasissa on melkoinen vitamiinipommi!
Ja ennen kuin kukaan ehtii kauhistella pinaatti-sellerimehua, lupaan että mehu maistuu taivaallisen hyvältä! Omena ja päärynä tuovat makeutta ja mehukkuutta eivätkä vihreät vihannekset maistu juurikaan läpi.

Mutta nyt, treenikassi on pakattu ja iPod on ladattu täyteen, siispä suunta kohti salia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti