tiistai 31. tammikuuta 2012

More shopping...

Ja meikkiostoksista aiemmin mainitsemiini vaateostoksiin...

Kovin paljon ei Hampurissa tullut vaatekaupoissa pyörittyä, mutta vastaantulevat Zarat oli pakko koluta ihanien kevätuutuuksien toivossa! Tulipa sitä vielä tehtyä pari loistavaa alelöytöäkin, joista olin ikionnellinen!
Zaran kevät näyttikin todella lupaavalta, paljon kauniita pastellisävyjä, kukkakuvioita, liehuvia helmoja ja istuvia jakkuja. Miten sitä ikinä malttaakaan odottaa kesää?!

No niin, ja mitäs sieltä ostoskassista sitten löytyikään:


Zaran kevään uutuuksia - kukallinen paitapusero, joka houkutti kauniilla väreillään ja joka sopii niin farkkujen kuin siistimpien housujen kaveriksi, tai vaihtoehtoisesti hameen tai sortsien kanssa. Loistava niin töihin kuin iltamenoihinkin. Unelmoin vielä violetista jakusta tämän kaveriksi!


Nämä mustat korkeavyötäröiset sortsit olivat ensimmäinen alelöytöni, ja olin itse asiassa Suomessa hypistellyt hyvin samantyylisiä, mutta en ollut löytänyt sopivaa kokoa! Hampurissa ne kuitenkin roikkuivat rekissä odottamassa joten mukaanhan ne oli napattava!


Toinen alelöytöni oli Zaran burgundinpunainen kynähame, jota olin myös katsellut aiemmin syksyllä, ja nyt sen uudelleen löytäessäni kiikutin viipymättä kassalle!


Viimeisenä vaateostoksena ostin rusehtavanpunaisen paitapuseron, joka sopii myös niin arkeen kuin juhlaankin. Töihin esimerkiksi sen voi laittaa jakun tai neulepuseron alle ja iltamenoja varten se näyttää älyttömän hyvältä esimerkiksi mustan hameen ja ison statement-kaulakorun kanssa!

2 kommenttia:

  1. en ole löytänyt hetkeen Zarasta mitään..you lucky one! erityisesti tuo kukallinen paita on mieleeni! kaipaan niin jo keväistä pukeutumista! taidan käydä katselemassa jos täältäkin löytyisi ;)

    VastaaPoista
  2. Luulisin että nyt kyllä rupeaa tulemaan ihania juttuja Zaraan jopa vähän liiaksi! :D Kauheen kiva vaan kaiholla katsella hameita ja sortseja kun ulkona on parikyt astetta miinusta... :(

    VastaaPoista